|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Kara Kartal,Açılış Tarihi: Dün (17:27), Konuya Son Cevap : Bugün (09:23). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
Dün, 17:27 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Sana ne diyemiyosam Sana ne diyemiyosam SANA NE" demenin daha kibar bi versiyonu var mı, ne diyebilirim? Cevapları bekliyorum
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konu Sahibi Kara Kartal 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Sana ne diyemiyosam | Kara Kartal/Kişisel | Mihrinaz | 5 | 36 | 24 Aralık 2024 17:27 |
The Tover/Kule | Film Kutusu | Kara Kartal | 1 | 35 | 21 Aralık 2024 12:50 |
Bakanların işini Esra Erollar yapıyor | Hafta'nın Konusu | Kara Kartal | 0 | 43 | 21 Aralık 2024 12:38 |
Beğendiremiyoruz | Kara Kartal/Kişisel | Kara Kartal | 10 | 162 | 16 Aralık 2024 15:47 |
Bu nasıl çorap kokusu dayı=) | Komik Paylaşımlar | Kara Kartal | 3 | 70 | 14 Aralık 2024 18:04 |
Dün, 18:59 | Mesaj No:2 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
Soru ile cevap verebilirsin mesela: neden sordun ? Anlamadım? Nasıl yani ? Bu sorular ile beraber çok ciddi bir bakış Ben böyle uygun gördüm, cnm öyle istedi çok kızdırdılrsa. SANANEEE diyebilirsin senin özeline hadsizce dalanlara kibar olma anlamazlar )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
Dün, 19:57 | Mesaj No:3 |
Misafir |
SANA NE? ingilizce :What's it to you? kürtçe :Çi ji te re ye? arapça :Ma Leke? zazaca : tera çi lazımo? almanca :Was geht dich das an? soranice :tera nexêr 6 dilde anlamaz ise terlik al |
Dün, 22:39 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Bu dillerde söyleyince dahami kibar oluyr😂 ıslak odunla dalma fikri yerine terlik tabi daha kibarı😂 Esmanur o şekilde söyleyince akıl vermeler, daha çok burnunu sokmalr devam ediyr. Direk dümdük şöyle sanane desem ne iyi olacak.ama iyi
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Dün, 23:45 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Alıntı:
Madem o kdar darladılar seni söyle o zaman )
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
Bugün, 09:23 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Bu söz öbeği muhataba kolayca, bir çırpıda söylenecek bir söz değil. Kibarcası sınır koyan, ölçü belirten, haddini bil noktasıdır. Bu şekli ile kavga sebebi hangi dilde olduğunun önemi yok.) Muhatabına yönelteceğin kırıcı olduğunu düşündüğün bu tarz sözleri "ben" cümlesi kurarak, kendin üzerinden söylemek; hem kibarca hem kırmızı çizgi hem de nettir. Orayı kimse aşamaz. "Bu konu beni ilgilendiriyor." hatta seni ilgilendirmeyen durumlarda "bu konu senin bileceğin, seni ilgilendiren bir konu" demek.Ya da; "Benim için hassas bir mesele, bu konuda konuşmak istemiyorum, kimsenin de konuşmasını istemiyorum." İfadesi esaslı manifestodur.)
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (1 Üye ve 4 Misafir) | |
Esma_Nur |