|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Amirix38,Açılış Tarihi: 16 Ocak 2008 (23:38), Konuya Son Cevap : 04 Temmuz 2009 (22:38). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
16 Ocak 2008, 23:38 | Mesaj No:1 |
Kabem Sana Kabem Sana KALBİM AĞLAR YANA YANA BENDE VARSAM KABEM SANA RABBİM NASİP ETSİN BANA BENDE VARDAM KABEM SANA NE YAKIŞMIŞ SİYAH ÖRTÜN MİS KOKULU KABEM BENİM CENNETTENDİR ESVED TAŞIN BENDE VARSAM KABEM SANA ZENCİSİYLE ARABIYLA BENİM GİBİ GÜNAHKARDA TAVAF ETSE DOYA DOYA BENDE VARSAM KABEM SANA SAFA İLE MERVESİDE MİRASTIR HACERDEN BİZE O GÜZELİM ZEMZEMİYLE BENDE VARSAM KABEM SANA DOYA DOYA BAKSAM SANA AŞIK OLUR BEŞER SANA DOKSAN DOKUZ KAPISIYLA BENDE VARSAM KABEM SANA SENİ İNŞA EDEN KİMDİR İBRAHİMLE İSMAİLDİR İBRAHİMİN MAKAMINA BENDE VARSAM KABEM SANA YEDİ DÖNÜŞ BİR TAVAFTIR ETRAFINDA DÖNEN VARDIR ALLAH DEYİP YANAN VARDIR BENDE VARSAM KABEM SANA [COLOR=olivedrab] TAŞ TOPLASAM TANE TANE ATSAM ALEYHİL LANEYE MECNUN OLSAM O YERLERDE BENDE VARSAM KABEM SANA ARAFATTA HACILARLA KARDEŞ OLAN BACILARLA SABREDEREK HER CEFAYA BENDE VARSAM KABEM SANA BİR GARİBİM ŞU DÜNYADA İSTERİMKİ VARMAK SANA NASİP OLSUN CÜMLE KULA BENDE VARSAM KABEM SANA NASİP ETTİ RABBİM BANA KABEM GELDİM ARTIK SANA GÜNAH YÜKLÜ OMUZLARLA BENDE GELDİM KABEM SANA RABBİM CÜMLE INANAN KULLARINA HAKKIYLA GİDİP ORALARIN KOKULARINA MANEVİYATINA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN INSALLAH ALLAHA EMANET OLUN Alinti | |
Konu Sahibi Amirix38 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Cok Utandim........ | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | KARAKÖSE | 1 | 1950 | 17 Ocak 2009 02:45 |
Davudi Tai'den Sözler | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | Yitiksevda | 2 | 2781 | 10 Şubat 2008 02:13 |
Başörtüsünün Dünü ve bu günü | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 6 | 3381 | 28 Ocak 2008 01:41 |
dilbilgini İle Gemici | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Seleme | 1 | 1885 | 27 Ocak 2008 02:19 |
ALLAH c.c. Namazı Kılmayana 15 Sıkıntı Verir | Namaz-Abdest-Teyemmüm | GÖKCEN_AZRA | 8 | 2324 | 24 Ocak 2008 03:08 |
16 Ocak 2008, 23:51 | Mesaj No:2 |
Cvp: KABEM SANA Amin,amin,amin... Allah razı ola paylaşımınız çok güzeldi o atmosferi hissettirdiniz... "Kabenin örtüsü kare Açtı yüreğime yare Bulunmaz derdime çare Yaralıyım,yaralıyım"
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
04 Temmuz 2009, 12:20 | Mesaj No:5 |
RE: Kabem Sana
Yine yandı hasretten bağrı başım Gözümden döküldü hasret yaşım Ey Güzel Beytulahım ey canım Mekke Ben de geleceğim inşallah bekle
__________________ Hüzünle titreyen gönle İnce bir ahh dokunur Kalbi kırık olanın Gönlüne ALLAH dokunur | |
04 Temmuz 2009, 22:38 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Kabem Sana
Kâbe Kâbe kapısına vardım Dünyada murada erdim Resul ah a selem verdim Şefaat senden deyi deyi Kâbe nin her yanı dağdır Herkesin giydiği ağa dır Araf atta vakfa farzdır Rabbim affet deyi deyi Kâbe kapısından geçtim Kana kana zemzem içtim Resul lahı rehber seçtim Şefaat eyler diye deyi Kâbe nin her yanı Pazar İbrahim Halil den eser Mümin her yanında gezer Mevla affet deyi deyi Kâbe ye sürülen yüzler Her yanında döner dizler Resul la ha denen sözler Şefaat senden deyi deyi Refiki yim dolu derdim Kâbe seni bir görseydim Günahlarımı dökseydim Rabbim affet deyi deyi Refik Kutlu |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |