|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enda,Açılış Tarihi: 05 Mayıs 2009 (18:12), Konuya Son Cevap : 05 Mayıs 2009 (21:05). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
![]() Sitem Kalpten kalbe bir yol vardır izlenir Sevgim hazinemdir kalpte gizlenir Eyüp'ün sabrıyla gönül bezenir Sevda bilmez dosta sitem eylerim Dostun bahçesine güller ekmeyi Vuslat eylemeyip özlem çekmeyi Canımı yandırıp cana bakmayı Anlamayan dosta sitem eylerim Günleri aylara yıla ekledim Sevdamı ben yüreğimde sakladım Kış ayında senden gül mü bekledim Vefa bilmez dosta sitem eylerim Benim sevdam senin sözünü almaz Söylediğin sözden devasın bulmaz Kırdığın gönlümün tamiri olmaz Gönül bilmez, dosta sitem eylerim Bahar gelmez artık benim gülüme Bülbül sussun figan etsin halime Taş basarım artık ben bu gönlüme Gül verdiğim dosta sitem eylerim Mihnet sitem dolu yüreğim özüm Çağladı yaşlarım görmüyor gözün Lazım değil artık söyleme sözün Diyerekten dosta sitem eylerim Aysima..... | |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | semateme | 3 | 1471 | 05 Mayıs 2009 18:12 |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sessizce sitem | Aysima | Şiirler ve Şairler | 8 | 12 Mart 2018 16:06 |
Dosttlara sitem | _bülbül_ | Şiirler ve Şairler | 1 | 06 Mayıs 2009 22:57 |
Sitem-i İhtar | BANU AKSOY | Makale ve Köşe Yazıları | 1 | 24 Ocak 2009 14:53 |
ateşe tapan sana bu sitem | MescidiAksa | Şiirler ve Şairler | 1 | 13 Ağustos 2008 17:50 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|