|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 06 Mayıs 2009 (22:39), Konuya Son Cevap : 06 Mayıs 2009 (22:57). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Mayıs 2009, 22:39 | Mesaj No:1 |
Dosttlara sitem Dosttlara sitem Gözlerim bulutlu gönlüm yağmurlu Ağlayacağım şimdi mendil sunan yok mu Daraldım kaldım dostsuz illerde Derdime melhem olacak hiç dostum yok mu Kiminde içe dökülür gözyaşı Ağlamaktır bazen sitem Gurur yapar eğilmez başı Selamsız geçiştir sitem. Dert büyüğüdür ağır başlı Gülmez yüzü çatık kaşlı Teni genç gönlü yaşlı Hesapsız yıllardır sitem. Bir pınar gözüdür akar sözü Ne yapsak yarin görmez gözü Sever görünür garibi bazı Hakka yakarıştır sitem. Yolda giden kervana dokunma Derdi olmayana dert yakınma Biçare olup etrafa bakınma Umudun bitişidir sitem. Sahi yazma böyle sözler Garip gönlüm yarini özler Gelir diye yolunu gözler Bekleyişin adıdır sitem. *Bakışın adıdır sitem. | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2721 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2344 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3098 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2316 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2043 | 12 Kasım 2009 21:43 |
06 Mayıs 2009, 22:57 | Mesaj No:2 |
RE: Dosttlara sitm
Ümitle başlayan dost sohbetleri Ümitsiz bitince sitem ederim, Dost için harcanan tüm saatleri Kıymet bilmeyince sitem ederim. İyi günde çokmuş seni anlayan Kötü günde yokmuş seni arayan Anladım kalmamış dosta ağlayan Gönül Dostlarına sitem ederim. Dostlar meclisinde maddiyat olmaz Temeli manevi duygu kaybolmaz Gönül Dostlarının çiçeği solmaz Çöllere düşünce sitem ederim. Mazi denen geçen günler özlenir Aslında o mazi bizde gizlenir Kalpten kalbe manevi yol izlenir Tahrip edilince sitem ederim. Unutmayın dostu unutanları Yüreğe yazılan o anıları Feryadi’den dosta tüm saygıları Gelmedi denince sitem ederim | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |