|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 27 Mart 2013 (17:20), Konuya Son Cevap : 27 Mart 2013 (17:20). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Mart 2013, 17:20 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Şimdiden böyleyse ya İleriki senelerde? Şimdiden böyleyse ya İleriki senelerde? Çok beğenmiş olacak ki beni , Bir arkadaşım Onunla tanışmam için için fazlasıyla ısrar etti . 5 vakit Namaz kıldığını RABBE bağlı olduğunu söyledi. Amenna dedim , Tamam görüşeyim ama 1 gün sadece fikirlerini öğrenmek için.Ertesi gün görüştük.Mükemmel bir sureti vardı , Ona bakan TEFEKKÜR'e dalardı hergün...ama , ama !!!Görüştüğümüz günün akşamı şu konuşma geçti aramızda ; -Selamun aleyküm. +Aleyküm Selam -Nasılsın inşaALLAH ? +ElhamdüLİLLAH.* Seni sormalı ? -Çok şükür. Eee ne düşünüyorsun benim Hakkımda , evet der misin acaba ? +Immm. Olumsuz düşünüyorum.( hüzn kokan ses tonuyla ) -Neden ama ? +Yalan söylediğini için. -Yalan söylemem ben. +5 vakit Namaz kılıyor musun ? -Evet elhamdüLİLLAH. + Yalan ! -Ne demek yalan.Sen beni nereden tanıyorsun da bu kanıya varıyorsun ? +Dün görüştük değil mi? -Evet. +Ezan okundu değil mi ? -Evet. +Sen NAMAZ kılalım demedin, oturdun ve o vakti kılmadın değil mi ? -Şeyyy. Sana ayıp olmasın diye bişey demedim baştan. Sonrada unuttum. +Söyler misin RABBİMe gideceğim demeye Utanır mı İnsan _? Cami gözünün önündeyken Unutur mu ? -Ama sende kılmadın. Sen deseydin bana o zaman. +Düşün bakalım Dün'ü. Lavaboya gidiyorum deyip kalktığımı ve dahasında Mescid yönüne neden gittiğimi ? -Ben normalde NAMAZımı kılıyorum ama. +Sana söylemedim çünkü seçici taraf benim. Ben benim zorumla Namaz kılacak birini istemem. Ben birinin hayatına BENİM yanımda En sevgilisini Unutsun diye girmem.Şimdiden böyleyse ya İleriki senelerde ?? alıntı |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 169 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2552 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2081 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2809 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2398 | 23 Kasım 2016 11:10 |