|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nur_çeşmesi,Açılış Tarihi: 20 Şubat 2009 (19:16), Konuya Son Cevap : 27 Mart 2013 (23:32). Konuya 6 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
20 Şubat 2009, 19:16 | Mesaj No:1 |
Sevdiğin Kadar Sevilirsin... Sevdiğin Kadar Sevilirsin... Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar. Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler. Yaşlı bey huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar. "Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş. "Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" deyince. Yaşlı adam üzgün bir ifade ile "Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş. Hemşireler hayretle "Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar. Adam buruk bir sesle "Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" demiş Çiçek sulandığı kadar güzeldir, Kuşlar ötebildiği kadar sevimli, Bebek ağladığı kadar bebektir. Ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin, bunu da öğren, Sevdiğin kadar sevilirsin." selam ve dua ile | |
Konu Sahibi nur_çeşmesi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Gönlümün Gülü..MEDİNEWEB | Hz.Muhammed(s.a.v) | nurşen35 | 6 | 2308 | 21 Nisan 2009 10:55 |
Sevdiğin Kadar Sevilirsin... | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | enderhafızım | 6 | 2664 | 20 Şubat 2009 19:16 |
SANA AĞLAYAN BİR ÇİFT GÖZ | Hz.Muhammed(s.a.v) | _bülbül_ | 1 | 2046 | 19 Şubat 2009 17:02 |
HZ.MUHAMMED (SAV) | Hz.Muhammed(s.a.v) | nur_çeşmesi | 0 | 1770 | 16 Şubat 2009 15:29 |
Hadiste Namaz | Hadis-i Şerif | NUR | 2 | 1877 | 16 Şubat 2009 10:00 |
10Haziran 2009, 21:56 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 4597 Üyelik T.:
27 Ekim 2008 | Hayatta 4 seyi telafi edemessiniz!!
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış, yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar. Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve 'biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini' söylemişler. Beraberlik - bir ömür boyu... Yaşlı bey huzursuz lanmış; 'acelesi olduğunu, röntgen istemediğini' söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar. 'Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum' demiş. 'Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz' deyince. Yaşlı adam üzgün bir ifade ile 'Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor, hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor' demiş. Hemşireler hayretle 'Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?' diye sormuşlar. Adam buruk bir sesle 'Ama ben onun kim olduğunu biliyorum' demiş. HAYATTA 4 SEYİ TELAFİ EDEMESSİNİZ!! ATTIĞINIZ TAŞI… SÖYLEDİĞİNİZ SÖZÜ… KAÇIRDIĞINIZ FIRSATLARI… VE KAYBETTİĞİNİZ ZAMANI… TELAFİYE İHTİYACINIZ OLMAMASI DİLEĞİ İLE… -- |
26 Nisan 2010, 15:52 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 5753 Üyelik T.:
20 Aralık 2008 | Kısacık bir hikaye...
Yaşlı bir bey, sabah erken evinden çıkmış yolda ilerlerken, bir bisikletlinin çarpmasıyla yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış. Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar. Hemşireler, önce pansuman yapmışlar ve biraz beklemesini ve röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini söylemişler. Yaşlı bey huzursuzlanmış; acelesi olduğunu, röntgen istemediğini söylemiş. Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar. Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum demiş. Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz deyince. Yaşlı adam üzgün bir ifade ile Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor,hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor demiş. Hemşireler hayretle Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz ? diye sormuşlar. Adam buruk bir sesle Ama ben onun kim olduğunu biliyorum demiş |
02 Mayıs 2010, 12:19 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Kısacık bir hikaye... Alıntı:
Hemşireler hayretle Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz ? diye sormuşlar. Adam buruk bir sesle Ama ben onun kim olduğunu biliyorum demiş İŞTE İNSANLIK BUDUR | |
04 Mayıs 2010, 10:11 | Mesaj No:5 |
RE: Kısacık bir hikaye...
Rabbim bu bozuk zaman ve düzen içinde hepiimize böyle muhabbetler hayırlı zevc zevceler nasip kılsın Ali bey evlensin de görsün..........
| |
04 Mayıs 2010, 10:18 | Mesaj No:6 | |
Durumu: Medine No : 5753 Üyelik T.:
20 Aralık 2008 | RE: Kısacık bir hikaye... Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |