|
Konu Kimliği: Konu Sahibi MERVE DEMİR,Açılış Tarihi: 03 Ağustos 2007 (18:59), Konuya Son Cevap : 06 Temmuz 2010 (17:42). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Ağustos 2007, 18:59 | Mesaj No:1 |
Aşk böyle birşey mi ? Aşk böyle birşey mi ? Hülya ve hakan isminde iki genç varmış... Kız guzelmi guzel, genç yakışıklımı yakisikli bu iki genç birbirlerini sevmis ve bir flört donemnden sonra evlenmeye karar vermişler. ikisininde durumu iyiymis zengin ve varlıklı ailelerin cocuklariymislar ve sonunda hakan ve ailesi hulyayi istemeye gelmisler nisan yuzukleri takilmis ve evlilik gunleri belirlenmis birgun hakan hulyayi aramis kiz telefona bakmis "askim napiyorsun" demis kiz yemek yaptigini yemek yiyecegini soylemiş .. hakan "aşkım yemeğini yedikten sonra seni almaya Gelecegim birlikte sinamaya gideriz iki tane bilet aldim" demiş. kız telefonu kapatıp yemeğe devam etmis tam o sırada tüp patlamış bütun tüp parcalari hulyanin bütün vucudunu delik desik etmis hastaneye yoğun bakıma kaldırılmış. hakan koşa koşa hastaneye gitmis. Ama hulya onunla gorusmek istememiş, Çünkü yaniktan öyle igrenc bir hal almışki yüzü ve vucudu bakıldığı zaman igreniyormus insanlar annesi hulyanin yanina gelmis ve "kızım hakan perişan bir halde neden onu gormek istemiyorsun" demis kız; "anne sen bile yüzümün bu haline bakmaya Igreniyorsun beni o güzel halimle hatirlasin hersey bitti soyle ona sakin beni aramasin" anne kizinin dediklerini çocuğa aynen iletmis çocuk Uzuntuyle hastaneden çıkmış ve arabasını süratla kullanmaya baslamis ve trafik kazasi gecirmis ve kör olmuş. annesi tekrar kızının yanına gelmiş ve hakana olanlari anlatmis artik evlenmeniz icin hicbir mani yok artık birbirinize destek cikmalisiniz. bak hem artik seni istesende goremez demis ... bunun uzerine kiz Hakanla evlenmis ki tane cocuklari olmus ve yillar sonra hulya kalp Krizinden olmüş, öldüğü gün çocuklar anlamışlar ki babaları kör değil ve Aslinda hic kör olmamış.... işte AŞK dediğinn böyle olmallııı... soylermisinizz arkadaşlarr bana... boyle bir ask varmı ????? [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konu Sahibi MERVE DEMİR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ülke tv Canlı... | Videolar/Slaytlar | Medine-web | 1 | 2873 | 23 Ağustos 2013 00:41 |
İran Emperyalizmi | Makale ve Köşe Yazıları | Medine-web | 6 | 3614 | 26 Ocak 2013 22:53 |
gerekli gereksiz bir şiir.. | Makale ve Köşe Yazıları | MERVE DEMİR | 0 | 3259 | 06 Aralık 2012 10:48 |
olmamış kayınbiradere mektup :) | Komik Paylaşımlar | Allahın kulu_ | 10 | 7668 | 03 Kasım 2012 23:19 |
İslamın kurtuluşu bilinçlenme ile mümkündür | Makale ve Köşe Yazıları | Esadullah | 11 | 7165 | 02 Ekim 2012 21:16 |
06 Temmuz 2010, 17:42 | Mesaj No:2 |
yalancının mumuuu pardon fedakarlığı bile bayanlara tatlı ninni gelir. ne zamana kadar? kafalarına bir bidon soğuk su dökene kadar ... uykudan uyanırlar ama geç artık. o salak adamı hemcinsim olarak kabul etmiyorum. gitsin anasının sütünü emmeye devam etsin. rezil erkek bozuntusu. | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |