|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Seyyid,Açılış Tarihi: 27 Ekim 2008 (02:03), Konuya Son Cevap : 27 Ekim 2008 (21:44). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Ekim 2008, 02:03 | Mesaj No:1 |
hayatın sırları hayatın sırları ** BOL BOL GÜLÜMSE! HEM MALİYETİ SIFIRDIR, HEM DE BEDELİNE PAHA BİÇİLMEZ. ** CESUR OL! DEĞİLSEN BİLE ÖYLE DAVRAN. ** İNSANLARA ADLARI İLE HİTAP ET. ** AYRINTI PROFESÖRÜ OLMA. ** İLK İNTİBALARINA GÜVENME. ** ARKADAŞINA BORÇ VERİRKEN İHTİYATLI DAVRAN, İKİSİNİ DE KAYBEDEBİLİRSİN. ** KAYBEDECEK HİÇBİRŞEYİ KALMAMIŞLARDAN UZAK DUR. ** KİMSE İLE KÖPRÜLERİ ATMA. ** HAYATIN HER ZAMAN ADİL OLMASINI BEKLEME. ** BİRİNE SENİ SEVİYORUM DEME FIRSATINI KAÇIRMA. ** SANA YARDIMCI OLANLARA MİNNET DUY. ** ÖNCELİKLERİNİ İYİ TAYİN ET. ** ZAMANI VE SÖZLERİ DİKKATLİ KULLAN, BİR DAHA GERİ ALINAMAZ. ** BAŞLADIĞIN HER İŞİ BİTİR. ** KEŞKE YERİNE BİR DAHA Kİ SEFERE DEMEYİ DENE. ** DEVAMLI BEN DÜRÜSTÜM DİYENLERDEN ŞÜPHELEN. ** İŞ BİTMEDEN ASLA ÖDEMENİN TAMAMINI YAPMA. ** KARNIN AÇKEN YİYECEK-İÇECEK ALIŞVERİŞİNE ÇIKMA. ** ÖLÜM KALIM DIŞINDA HİÇ BİR ŞEY GÖRÜLDÜĞÜ KADAR ÖNEMLİ DEĞİLDİR. ** BİR İNSANIN EN DERİN DUYGUSAL İHTİYACI, TAKDİR EDİLDİĞİNİ HİSSETMEKTİR. ** KREDİ KARTLARINI, KREDİSİ İÇİN DEĞİL, KOLAYLIĞI İÇİN KULLAN. ** HER ZAMAN ŞÜKRETMESİNİ BİL. | |
Konu Sahibi Seyyid 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
bir çiçek ve bir inci | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 2199 | 23 Ocak 2009 16:56 |
Kine doymayan dünya | Makale ve Köşe Yazıları | Seyyid | 0 | 1951 | 22 Ocak 2009 19:36 |
Ağlıyorum ama filistine değil kendime kendimize | Makale ve Köşe Yazıları | Kara Kartal | 2 | 1936 | 21 Ocak 2009 16:05 |
görmek için göz şart değil | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 4 | 2301 | 19 Aralık 2008 16:01 |
Allahın huzurunda bir kul.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | ribat | 1 | 2015 | 18 Aralık 2008 01:11 |
27 Ekim 2008, 21:44 | Mesaj No:2 |
Cvp: hayatın sırları
herkese hakkettiği değeri ver.kaybedince fazla üzülmezsin. olgunluk insanları olduğu gibi kabul etme derecemize bağlıdır. mutluluk , içinde bununduğumuz duruma ne kadar tahammül ediyorsak o kadardır. güzel düşünen güzel görür, güzelliklerle karşılaşır. dua bizi hayata bağlayan ipimizidir. nurdan inciler
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |