|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 08Haziran 2009 (13:58), Konuya Son Cevap : 05 Ekim 2024 (18:57). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08Haziran 2009, 13:58 | Mesaj No:1 |
Altı yaş altı FoYumu Altı yaş altı FoYumu *Canbebe Sızdırıyorrr *En Sevdiğiniz mama markası (Anket) *Hatice Sacımı çekti *Sünnet Oldum (resimli) (3+) *Kardeşimi Kıskanıyorum *Ülker Hero Baby urunuU Uupgrade etti *Bebelac mi Nestle mi *dort,uc ve iki tekerlekli bisklete nası binilir(resimli) *Klozetin içine düşmemek için teknikler *Pokemona inanmıyo musunuz.Büyük hataaa!(pokeist misiniz?) *koşup zıplamanın teknikleri *anne babaya izimizi kaybettirme teknikleri *Nokia Kısa Ninni MP3, Wave *Nokia Tom ve Jery WallPaper *uyumak için ninni programı *anne babaya sorulması gereken en gıcık sorular nelerdir *Yeni kardesim doğdu *Altına kacırmayan var mı ? *çocuklar nasıl dünyaya gelir..bir fikri olan varmı.. *Herkes üsttekinin saçını çeksin *Barbie mi? Sindy mi?Herkes oyuncağını seçsin.. *1.pegasus pamuk helva partisi *herkes en son öğrendiği cümleyi yazsın *ayşe öğretmen benimle evlenmek istiyor.napıcam burnuma nohut soktum çıkaramıyorum Sünnet olunca nie abi olunur? Annem bu yemekleri nasıl böyle güzel yapıyoo Hayır Bizi Leylekler Değil Pokemonlar getirdi! Hangimizin babası döver? Kaça kadar sayabiliyosunuz? Kuantum fiziği hakkında bilinmeyenler (e 7 yaş altı bi çocuk okuma yazma biliosa 3 yaşındakiler falan muhakkak ileri zekadır ) Barbie mi daha güzel Cindy mi? Benim senden fazla oyuncağım var Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? Ali'nin bilyesini aldım gebertseniz vermem *Anne sütü nasıl temin edilir? *Kakayla dolan bezden kurtulma teknikleri sütünüzü ılık mı sıcak mı içiyonuz ? puf noktaları : barbienin sacını yıkayınca keçeleşmesini önlemek ne okusak : cin ali ve aysecanı okusak ne izlesek : beyblade vs pokemon (anket) hayvanlar alemi : kedi tekmelemenin incelikleri her telden : kreşteki en güzel kızın adini yazın puf noktaları : sınıftaki iri çocuklardan öğle yemeği saklamanın altın yolları... | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2735 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2360 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3114 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2335 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2061 | 12 Kasım 2009 21:43 |
09 Şubat 2022, 19:40 | Mesaj No:3 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Alıntı:
Emzik bağimlilığindan kurtulma yolları En sevdiğin youtube videoları Hangisini takip ediyorsun? Güvenli Bağlanma diye bişey var. Bıktım uzmanlardan annemi istiyorum Anne ve babanın telefonunu gizlice alma şifreyi kirmaca tuyolar Bime bu hafta hangi oyuncaklar geldi? Hangi kreşi tavsiye edersin? Sabah servise yetisemeyen, krese gitmem diye aglayanlar burdamı? Kaç dil biliyorsun? Haydi online oyun oynayalım. Bugün Hangi mamayı sipariş etsem Anne babalara: Bez fiyatları uçmuş diye çocuklarınızın psikolojisini bozmayın. ))))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |
05 Ekim 2024, 18:57 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 |
Barbie mi daha güzel Cindy mi? Benim senden fazla oyuncağım var Örümcek adam mı daha güçlü Superman mi? Ali'nin bilyesini aldım gebertseniz vermem. Biri beni 6 yaş önceme ışınlasınn böyle dertlerim olsunnn
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |