|
Konu Kimliği: Konu Sahibi TÜRKcan,Açılış Tarihi: 29 Ağustos 2008 (16:25), Konuya Son Cevap : 03 Nisan 2017 (17:08). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
29 Ağustos 2008, 16:25 | Mesaj No:1 |
çocuklardan çıldırtan sorular ve yorumlar (Medineweb) çocuklardan çıldırtan sorular ve yorumlar (Medineweb) anne bu ne ? - buzdolabi yavrum . - neden ? anne baliklar su içer mi ? -enişte bu ne? -çakmak (1 dakika sonra) -enişte bu ne? -çakmak ... -enişte bu ne? -çakmak bahadir ... -enişte bu ne? -gazoz kapaği -olur mu? o çakmak! baliklar terler mi ? anne ben kurt olsam ablam da ormanda kuzu olsa o zaman benden korkar mi? -oğlum çik yukari babaannenden biraz yeni bahar iste.. (karde$ küçüktür daha 4 ya$ civari, merdivenlerin yarisinda döner ve..) -anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oğlum eski bahar diye birşey yok sadece yeni bahar vardir -niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir hem olmasaydi niye yeni bahar desinler ki? -öyle demi$ler i$te oğlum, o bir baharat -nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bidi bidi bidi bidi... -(anne delirme noktasina varmak üzereyken) çik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk pirincin üzerinde neden çizgi var? -kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -olmazsin kizim -peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? anne, devlet ne zaman bana da imza vericek? ne zaman benim de imzam olucak? -baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -kahverengi yavrum. -peki baba, kahve ne renk? -....?! -bunu kiriyim mi? -hayir. -bunu kiriyim mi? -hayir. -bunu kiriyim mi? -hayir. ....... -bunu kiriyim mi? -kir allahin cezasi kir. -neden? -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere, helikopter! -............... hamile bi kadina: sen çocuğunu niye yedin? -anne ben babami mi daha çok seviyorum seni mi ? -anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! -cekiyorum ama niye uzamiyo? -baba -efendim kızım (geliyor du bakalım) -akşam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -sabah kalkacağimizi nerden biliyoruz? -!!? -anne ne zaman olacak bu yemek -ha deyince olmuyo kizim -o zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun -topekli tacimi gordun mu? -cık. kayip mi ettin? -yook topekli(?), gordun mu? -ha evet guzelmis. -gordun mu? alıntı | |
Konu Sahibi TÜRKcan 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Şahitliği Allah katında Makbul Peygamber.. | Hz.Muhammed(s.a.v) | TÜRKcan | 0 | 2022 | 14 Şubat 2009 14:25 |
Aşkın ve İktidarın Sembolü:Kutsal Emanetler.. | Hz.Muhammed(s.a.v) | TÜRKcan | 0 | 2206 | 14 Şubat 2009 14:13 |
Mutluluk formülünden birkaçı.. | Bilgi Dağarcığı | dua dilencisi | 3 | 2471 | 11 Kasım 2008 14:16 |
Aşkı kimseye sorma ...Aşkı kendine sor... | Makale ve Köşe Yazıları | TÜRKcan | 0 | 1946 | 01 Kasım 2008 00:21 |
mükemmellik mi?:):):) | Komik Paylaşımlar | Mihrinaz | 7 | 2257 | 04 Ekim 2008 22:25 |
30 Ağustos 2008, 17:03 | Mesaj No:2 |
Cvp: Çocukların cevaplanamayan soruları:)
çocukların sorularını cevapladıkça onlar soralar büyükler de bıkmadan cevaplamalı onları geliştiren bu soruların cevapları oluyor...
| |
03 Nisan 2017, 17:08 | Mesaj No:3 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
anne ne zaman olacak bu yemek -ha deyince olmuyo kizim -o zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun -topekli tacimi gordun mu? -cık. kayip mi ettin? -yook topekli(?), gordun mu? -ha evet guzelmis. -gordun mu? Hepsi birbirinden çıldırticı uzman sorularıewet000
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |