|
Konu Kimliği: Konu Sahibi AŞK'ÜL İSLAM,Açılış Tarihi: 10 Mart 2009 (15:38), Konuya Son Cevap : 04 Mart 2017 (14:29). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | ![]() Laf Atan Erkeklere Kızların Kapak Cevapları :) Atılan Laflar Ve Kapak Cevaplar -Ne kadar güzelsiniz - Biliyorum... Onun için bu yaşta evliyim - Pardon yenge mekan Haydarpaşa: -pardon saati sorablir miyim? -şurda kocaman yazıyor göremiyor musun? Adam kızın oturduğu masaya yaklaşır yanındaki boş sandalyeyi tutar ve dil sürçmek suretiyle.. -Boş musunuz -Hayır arkayı beşledik gör müyon mu? -Ben sandalye için sormuştum -Ben sizi yalnız bırakayım o zaman Tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar.Kültaplasını kaldırır altına bakar vs. aranır da aranır. sonunda kız dayanamaz ve sorar: - ne arıyorsunuz siz? - sizinle tanışmak için güzel bir bahane arıyordum, ama bulamadım - bunun üzerine benim "aaaaayy çok tatlısınnn" mı demem gerekiyo - eeööö e tabi olabilir - defol!! -Daha önce tanışmış mıydık yavrum? -Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem -Hönk - Pardon tanışabilir miyiz? - Sebep? - eeöö - eee - güzelsiniz desem - bu benim sorunum desem? - pardon abla - Tanrım... Sizi daha önce tanımalıydım - Ben o kadar vakit kaybını göze alamazdım - Nasıl??? - Naş diyorum kısa ve öz! - Yalnızmıyız? - Sorduğun soruyla çelişme - nası???? - hem çoğul hem yalnız olamayız dimi ama.. - öhmm pardon - ne o bayım.. zeki mi geldim? - İlk görüşte aşka inanır mısınız? - .... - İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de - ay yesinler sempatik şey - ehehe - dövecem ama bak! - Merhaba nasılsın - ??? - Şaşırdın mı? - ??? - Ben Varol.. - Yokol!!! Kız köpek gezdirmektedir; - ehhehe ne sevimli şey... Isırır mı - Parcalar bile.. - Ne güzel gözleriniz var - Lens onlar - eööe olsun yine de güzel - ha sonuna kadar zorlucam şansımı diyosun. - sizi birine benzetiyor gibiyim? - siyah kuşak var bende.... asıl ben seni benzetebilirim - pardon bayan bişey sorabilirmiyim ? - tabii.. - bu ne güzellik ?? - hangisi?.. -pardon saatiniz var mı acaba? -yok maalesef... -bende var... -iyi güle güle kullan - pardon saatiniz var mi acaba? - yok, maalesef. - aliriz? - yemezler -merhaba, saat var mı -ne? -saat diyorum. -eee -kaç olmuş acaba? -ne oldu randevun mu var. -yoo. -o halde niye soruyorsun? -merak ettim de -bi git be!! - Pardon isminizi öğrenebilir miyim? - Naapcan - Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye - Ha çok romantiğim diyosun - Evet... - Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı? -Pardon tanışabilir miyiz? -2 soru sorcam bilirsen tanışırız. 1-Cumhurbaşkanımızın adı: -Erdoğan -daaaaat 2- ekmek kaç YTL -YTL mi o ne -daaaaaaaaat hadi canım hadi seni televoledeki mankenler paklar - Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ki... Ama onu ben yaktım,beni de sen.. - Allala enteresan... Bence de sen ve sigaram benziyosunuz... İkinizi de ayağımın altında ezebilirim alıntı |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Kur'ân-ı Kerim Genel | Medineweb | 1 | 2963 | 01 Ocak 2013 16:58 |
![]() | Anket'ler-Röportaj'lar | EyMeN&TaLhA | 1 | 2808 | 02 Kasım 2010 01:14 |
![]() | Ashab-Kiram(r.a) | Mihrinaz | 5 | 5010 | 16 Temmuz 2010 01:33 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | Mihrinaz | 4 | 2262 | 24 Nisan 2010 15:15 |
![]() | Serbest Kürsü | Beytül Ahzan | 3 | 2294 | 02 Mart 2010 22:27 |
![]() | Mesaj No:2 | |
Durumu: ![]() Medine No : 176 Üyelik T.:
15 Eylül 2007 | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 | |
![]() Alıntı:
![]() | ||
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
![]() Böyle basit yolla tanışmak isteyen hemcinslerime bu cevaplarda çok yakışmış yanii ![]() -Merhaba,musait iseniz bir mazuratım vardı -Merhaba iyide bundan bana ne -Olurmu sizinle alakalı ama -Benim seninle ne alakam var ki maruzatın olsun -İyide alakan olması için maruzat oluyor ya ![]() -Söylemeni bekliyorum! -V a z g e ç t i m,iyi günler . . . | |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Biz bilmeyiz google bilir...
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]()
Sanal da tehlike çok..aman dikkat...Gereksiz sorulara ve selamlaşmalara birde cevaplar vererek, boyle muhabbetlere kapı aralamayın..çizin üzerini ![]() "Selam"diye gelen özel mesajlarda buna dahil..daha selam verişinden belli niyet.. Soracağı ciddi bişey varsa adam gibi selamini verir.Sorusunu sorar, cevabıni alır...Fazlası kalbi,zihni,eli,gözü ,vaktinizi yorar...Bilmem anlatabildim mi ![]() Artık kapak cevaplarda sanaldan veriliyor ![]() ![]()
__________________ ![]() ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Bir hoş sevda şimdilerde yüreğimde atan…/medineweb | su damlası | Gönülden Dökülen Nağmeler | 16 | 31 Temmuz 2024 20:16 |
taş atan çocuklar - orhan afacan | Osmaniyeli1 | Şiirler ve Şairler | 2 | 14 Kasım 2018 19:42 |
ALLAH A İFTİRA ATAN,BAŞKA BİRİSİ İSMAİL AĞACILARA İTHAFEN[video] | bilinmez | Videolar/Slaytlar | 1 | 09 Mart 2014 21:39 |
710 nolu kapak..:) | enderhafızım | Fıkralar-Hikayeler | 0 | 28 Kasım 2012 11:48 |
Kızların okuma ve çalışmaları (Hayrettin Karaman) | MERVE DEMİR | Soru Cevap Arşivi | 5 | 14Haziran 2009 00:56 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|