|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Nesli_Nur,Açılış Tarihi: 14 Şubat 2013 (10:04), Konuya Son Cevap : 14 Şubat 2013 (10:35). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Şubat 2013, 10:04 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 20510 Üyelik T.:
01 Ekim 2012 | sevgililer gününde sadece 'aklınızı başınıza alın 'yeter!! :) sevgililer gününde sadece 'aklınızı başınıza alın 'yeter!! :) * Takvimin gösterdiği tarih 15 Şubat... Arkadaşlarla yine toplandık. Dün Sevgililer günüydü ya... Ayşe hanım eşarbını gösterip : ''-Eşim Bu yeni sezon eşarp ve çantasını ... almış. Çok beğendiğimi biliyordu da.'' Peşinden Fatma Hanım kasıla kasıla Elini uzatıp dedi : ''-Aşkım bana tektaş almış , hemde "Pırlanta.'' Baktılar bende ses yok.. Dediler : -Hayırdır seninkinden ne var, ? Şöyle bir ayh dedim ve anlatmaya başladım : ''-Bizimki de ilk sevgililer günümüz diye "gül"almış bana. Bir sinirlendim bir sinirlendim!'' Gülsüm hanım hemen atladı lafımın ortasına : ''-Ayy şekerim ben olsam bende sinirlenirim gül ile geçiştirilir mi ?'' Dedim : ''- Sorma tatlım. Sen git Papaz'ın birinin uydurduğu günde bana Hediye al. ALLAH Rasulü /sav'in timsali'ni hemde. Aldım kafasında parçaladım. Hayatım Biz Müslümanız Unuttun sanırım dedim.'' Ayşe hanım Merakla : ''- Çok kızdı kesin'' dedi. ''-Hayır canım ne kızması ALLAH razı olsun senden bitanem '' dedi. Bizimki de Uzakmış Hristiyan günlerine ama ben kırılmıyayım diye almış. Herkeste hafif bir utanç göstergesi belirdi , yanaklar kırmızı kırmızı... Bir de sordum Cennetliğime ''-Bundan sonra her 14 Şubatta ne Alacaksın? '' diye. Dedi : ''-Aklımı Başıma.. (Alıntı)
__________________ Derdi dünya olanin dünya kadar derdi olur... |
Konu Sahibi Nesli_Nur 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
inşikak süresini tanıyalım.. | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 7 | 2935 | 26Haziran 2015 15:55 |
muttaffifin suresini tanıyalım.. | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 10 | 6153 | 24Haziran 2015 15:17 |
Kıyamet Suresini Sorularla Tanıyalım | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 11 | 7287 | 28 Nisan 2015 17:18 |
Tahrim Süresini Tanıyalım | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 11 | 6521 | 03 Mart 2015 07:46 |
Casiye Süresini Tanıyalım | Sorularla Sureleri Tanıyalım | bilinmez | 9 | 3326 | 28 Ekim 2014 07:36 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |