|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Esadullah,Açılış Tarihi: 10 Mart 2012 (13:34), Konuya Son Cevap : 10 Mart 2012 (13:34). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
10 Mart 2012, 13:34 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 15316 Üyelik T.:
18 Aralık 2011 | Sevgililer Sevgilisine Sevgililer Sevgilisine Sevgililer Sevgilisine Bismillahirrahmanirrahim Be sırrıyla sana sığınır Mim sırrıyla senden onun muhabbetini isterim Allahım Allahümme salli ala ruhi seyyidina Muhammedin fil ervah Allahümme salli ala cesedi seyyidina Muhammedin fil ecsad Allahümme salli ala gabri seyyidina Muhammedin fil gubur Allahümme ebliğ ruha seyyidina Muhammedim minni tahiyyatev ve selama Esselatü vesselamü aleyke ya Nebiyyallah Esselatü vesselamü aleyke ya Safiyyallah Esselatü vesselamü aleyke ya Habiballah Aşağıların en aşağısından yücelerin en yücesi olan makama Ey levlake sırrıyla Varlığımıza sebep olan sultan, Ey Nuru Rahman, Ey Aşkın Menzili, Ötenin sesi, Ey Hilafet sırrının gerçek sahibi Efendim sana bu mektup vesilesiyle hitap edebilmek ne güzel. Lakin sana olan duygu ve Muhabbetimi kelimeler ifade edemez. Efendim sana duygularımı nasıl anlatayım bilmiyorum. Adını her duydukça kalbim Muhabbetin ve Hasretinle yerinden çıkacak gibi olur. Teselliyi tenha gecelerde sana akıttığım göz yaşlarımda ararım. Sana olan hasretimi senden başkası dindiremez Efendim. Ne olur Kerem et Teveccüh eyle bu fakire göster güzelleri ve gülleri kıskandıran cemalini, göster ki dinsin gönlümde ki Med-Cezirler ve inlemeler Efendim senin baktığın taraf Nura ve Rahmete gark olur, sen ki Alemlere Rahmetsin bu Rahmetten beni mahrum etme ne olur. Senin nurun ki Nisan yağmurları gibi bereketli, düştüğü yere hayat ve can verir, kurumuş Gönül bahçeme Hayat ver Efendim ver ki İsmi Muhammed (s.a.v) olan binlerce Muhabbet gülleri açsın gönül bahçemde. Ey Ay ve Güneşin bile kıskandığı güzel sana olan hasretim arttıkça sana o kadar yaklaşıyorum. Rabbimden dileğim odur ki Aşkınla yanayım, ben Aciz biçare kul. Yarın ahrette sorarsan bana ne ile geldin huzuruma, diye bileyim senin için akıttığım göz yaşlarım ve sana olan hasretim ile başka da getirecek amelim ve sermayem yok Ey Rasul Haykıra bilsem sonsuzluğa sonsuza dek aşık’ın misali ve desem Ummanında kaybolduğum Nursun Ey Rasul Aşkında Fani olduğum Cansın Ey Rasul Rahmetinle bulduğum Gülsün Ey Rasul Firkatinle Yandığım korsun Ey Rasul Cennet Yolumun yoldaşısın Ey Rasul Andığım, Kandığım, Yandığım sensin Ey Rasul…. hkerrar |
Konu Sahibi Esadullah 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Bu Zaman Manevi Fetrettir | Esadullah | Esadullah | 2 | 131 | 09 Kasım 2024 12:40 |
Kuantum Belirsizlik (Heisenberg) İlkesi Kuranda... | Esadullah | Esadullah | 0 | 118 | 08 Ekim 2024 16:38 |
Gayb Alemine Açılan Kapılar... | Eserler/Yazarlar | Kara Kartal | 1 | 476 | 29 Ocak 2023 13:22 |
Hiperaktif ve Otizm Çocuklar İçin ... | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | Mihrinaz | 1 | 490 | 14 Ekim 2022 01:49 |
Tabiat ve Burçlara Göre Beslenme-Hangi Tabiat... | Alternatif Tıp | Esadullah | 2 | 617 | 14 Ekim 2022 01:38 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |