|
Konu Kimliği: Konu Sahibi mehmet akif2,Açılış Tarihi: 15 Şubat 2019 (09:19), Konuya Son Cevap : 13Haziran 2019 (00:14). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Şubat 2019, 09:19 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Sevgililer Günü Sevgililer Günü ben burda sevgililer günü kutlamanın yanlışlığını bizim adetimiz olmadığını bilmem kimin yaşadığı aşk için öldürülmesi üzerine kutlandığını söylemiyeceğim ben değinmek istediğim whatsapp durumda alınan çiçekler, pastalar, hediyelerin paylaşılması durumda mutlu aile resmini alınan çiçeği, hediyeyi görüp de evinde zaten huzursuz olan kişi iç geçirip keşke benim hayatım da böyle olsa demiyecek mi veya geçim sıkıntısı malum zaten dar gelirle geçinen bir ailede kadında bir beklenti oluşmuyacak mı mutlu aile pozları veren kişilerin de dörtdörtlük yaşamı yok ama gel de buna bakıp eşinden ilgi görmeyen, geçim sıkıntısı çeken kişiye bunu anlat ya da mutluluğun formülü özel günleri kutlamak hediye almak çiçek almak mı mutluluk da eşimin bana aldığı hediye de evimde yediğim içtiğim de hepsi bana özel şeyler yani mahrem konular mutluluk kuru ekmeği yerken eşinle gülerek sohbet etmendir mutluluk eşinle birlikte içtiğin kuru çaydır mutluluk çocuklarının canının sağ olmasıdır mutluluk elindekilerle yetinmektir............. sosyal medyadan facebook'u okulum için kullandım ama oradaki paylaşımlardan samimiyetsizlikten kaçtım ama whatsapp da böyle devam ederse orayı da kapatmak zorunda kalacağım geçim sıkıntısının kol gezdiği insanların 1 ekmeğe muhtaç olduğu zamanda dünya para verilip alınan hediyelere ve kutlamalara hele de bunu whatsapp durumda insanlarının gözünün içine sokanlara karşıyım yok ben alırım gelirim buna yetiyor diyenler lütfen bir yerde paylaşım yapmasınlar ewet000 |
Konu Sahibi mehmet akif2 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Sevgililer Günü | Serbest Kürsü | gün ışığı | 3 | 1502 | 15 Şubat 2019 09:19 |
Azılı bir müşrik "Nadr bin Hâris" | Kur'an Kıssaları | mehmet akif2 | 0 | 1498 | 06 Ekim 2018 21:18 |
EBU FÜKEYHE (R.A.) KİMDİR? | Ashab-Kiram(r.a) | mehmet akif2 | 0 | 1472 | 05 Ekim 2018 20:42 |
Sayın Mustafa Cilasun için yapılacak hatim :(((((( | Taziye-İlan-Selamlaşma | nurşen35 | 28 | 10049 | 05 Ekim 2018 18:00 |
TEVHİDİN DELİLLERİ | Akaid | mehmet akif2 | 5 | 1784 | 01 Ekim 2018 12:18 |
15 Şubat 2019, 20:38 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Editim baya kızdırmışlar seni.)) Millet kutlamaya bişeyler arıyor. Lise çağındaki çocukları, gençliği zehirleyen bu rezillikler günü yetişkinlerde daha büyük travma demekki )) Mutluluk Paylaştıkça çoğalır diyolar editim aman garipler sevindirik olup paylaşmışlardır siz baktıkça çoğalmıştır sevinci[emoji6] Biraz mizahi bir yaklaşım olacak ama böyle bir rezillikler gününe alet olmadan, şu değerli demeti eşine sunan yüce gönüllü insanı tebrik edelim.))) Gerisine çokta takılma[emoji6]
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Şubat 2019, 08:16 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Aman sevgili başeditim ne yaptınız bu pahalılıkda böyle bir demet çok zengin olmamız lazım )))) yada durunn anladım ben insanların geçimi zor ztn çiçek böcek olacağına sebze arajmanı almış demek eşi hem hatunun gönlü olsun hemde ocakda tencere kaynasın ))) çok zeki bi kocaymış )) espiri bi yana Göknur hocam sizi anlıyorum toplumda bir sonradan görmelik var, haklısınız özel özelde kalmalı ama kendi özelini ortaya döküyorsa bize izlemek düşüyor madem sizi bu kadar rhtsız etti watsap durumda bu yazınızı paylaşın hocam belki rehberdekiler kendine çeki düzen verir
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |