|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kübra-y,Açılış Tarihi: 31 Mart 2013 (13:58), Konuya Son Cevap : 31 Mart 2013 (13:58). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Mart 2013, 13:58 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 26427 Üyelik T.:
06 Mart 2013 | toplumda o anlar toplumda o anlar Mükemmel bir yerde inebilir miyim? (yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuştakilerle güler söylediğine) Şoför kadını indirirken: Buyrun size layık değil ama! • Yolcu musait bi yerde inmek ister ama dili sürçer; Musait bi yerde iner misiniz? Şoför : Niye sen mi kullancan ? Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı çocuklardan biri şoföre parayı uzattı; Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın • Yer Bahariye, İstanbul. Ana yoldan geçmekte olan bir polis arabasındaki megafondan bir anons yükseliyor: "X plakalı aracın sahibi, lütfen hareket ediniz." Karşı taraftan geçmekte olan diğer bir polis arabasının megafonundan duyulan anons ise şu: "Lütfenini yiyim Mistafaaaa." *Yurdum polisi yaaaa.* • Rumeli-Hisarüstü otobüsü taksim'e doğru gitmekte. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavirla; Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?? Bizim şoför olaya hakim: Tabi abi ayıp ettin. al götür. senden kıymetli mi ? • dolmuş tıka basa dolu, tam kalkicak, elemanın biri açtı kapıyı, içerde tıkış tıkış olmuş yolcular, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu: "Kaptan, yer var mi?". Şöför de arkasını dönüp cevap verdi: "Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım" • iki kadın,yaya geçidi kullanmaksızın trafiği içine dalarak,trafiği altüst ederler..trafik polisi seslenir -bacı bacı nereye?? kadın yanıtlar.. -kaynımgillere gidiyommm sananeee!!! • Karadenizli bir yolcu havaalanını arar ve sorar: ---- İyi akŞamlar hanfendi Trabzon-istanbul arası ne kadar sürüyo acaba ? ----(Bayan, adamı beklemeye alır) Bi saniye efendim! ----Tamam teşekkürler,iyi akşamlar (Telefonu kapatır) • Telefona ingilizce hat geldiğini ekrandan gören personel tuşları çevirir: Reservation : may i help you? ---- Aa ben yanlış basmıştım. Şimdi İngilizce bastım diye İngilizce mi konuşmam gerekicek • İzmir'de otobüsler de kent kartların kullanıldığı ilk günler...teyzenin biri otobüse biniyor ve nereye tutacağını bilemediği kent kartı şoförün yüzüne tutuyor..o sırada şoför,kıvrak zekayla yanıt veriyor... -bippppppp ))))))))) • tarih hocası yazılıda sorar : 1.dünya savşının çıkma nedenini yazınız. En arkadaki çalışkan ögrenci yazar: 'veliahtın öldürülmesi' bu cevap arkadan öndeki ögrenciye kadar kopyayla, gelirken mutasyona ugramıştır: melahatın öldürülmesi..
__________________ İnancımız batıl değil ki, ümidimiz kırılgan olsun. . . |
Konu Sahibi kübra-y 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
iki vize okundu birisi çok dokundu :)) | Videolar/Slaytlar | kübra-y | 0 | 1440 | 28 Kasım 2013 21:00 |
zenginliğimizi unutuyoruz çoğu zaman... | Makale ve Köşe Yazıları | barışş | 1 | 1441 | 28 Mayıs 2013 20:46 |
iğne deliğinde sanat... | Resim/Karikatür | FirakunBizar | 3 | 2689 | 28 Mayıs 2013 19:53 |
Anneleeeer | İslamda Kadın ve Erkek | suhtem | 18 | 7367 | 12 Mayıs 2013 13:55 |
90larda çocuktuk | Komik Paylaşımlar | Mihrinaz | 40 | 17888 | 06 Mayıs 2013 21:01 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |