|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 12 Mayıs 2014 (14:07), Konuya Son Cevap : 28 Aralık 2018 (23:02). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Mayıs 2014, 14:07 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Bilgisayar Sözleri Deyimleri../medineweb Bilgisayar Sözleri Deyimleri../medineweb Adam bilgisayar başında uyuyakalmış.Ertesi gün nezle olmuş. Neden?- Windows açık kalmış Arıya arıya crack bulunur.. Media player gelen yerden, mp3 esirgenmez. Pc ye Format attık düzeldi, sana atalım bakalım Düzelecek misin Pe Vista Yüklemişler Hani Benim Xpim Demiş Paran çoksa bilgisayardan bıkma , işin yoksa chatten çıkma. Beleş anti virüs programı virüsü türkü çağıra çağıra ararmış. Windowsa service pack de yüklesen , windows yine windowstur… İşletim sistemi windows olanın , başı beladan kurtulmaz. Çökecek windows bilgisayarda durmaz! Orjinal windows kullananı dokuz ağdan kovarlar. İnsanlar yavaştır ama zekidir. Bilgisayarlar hızlıdır ama aptaldır. Bugünün formatını görev zamanlayıcısına bırakma. Sağ tuş yenile den bilgisayarımı her gün yenilerim En çok sevdiğim dosya ağ bağlantılarım. Bizim YazıcınIn Avukatıda tarayıcı Windows u seven herşeyine katlanır. Bilgisayar Öyle Bir Kanıma İşlemiş Ki Gerçek Hayatta Hata Yapsam Ctrl Z Ile Geri Alacağımı Zannediyorum. Hard diskinde yer yoksa fark etmez ben ayakta da giderim. İşletim sistemi windows olanın, başı beladan kurtulmaz virüslerden. Yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz arkadaş. Hata mesajı vermeyen windows hayatta olmaz… (hatasız kulda olmaz hesabı) Aşıksan vur klawyeye erkeksen bas formatı c: hard diskine Bilgisayarınmı var derdinmi var Windowsuma söven, linux kullansın göreyim Boyunu Şu bilgisayar ortamında Tek rakibim intel. Eceli gelen windows mavi ekrana düşermiş. Sabretmenin sonu formattır Windows un ustasıyım.Linux un her zaman hastasıyım. Masa üstü gibi yar, lap top gibi diyar bulunmaz bu devirde Bilgisayar deyip de geçme, onunda bir hardisk gururu var |
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 175 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2570 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2101 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2832 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2415 | 23 Kasım 2016 11:10 |
12 Mayıs 2014, 14:33 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Bilgisayar Sözleri Deyimleri..:) Bugünün formatını görev zamanlayıcısına bırakma. Çökecek windows bilgisayarda durmaz! Bilgisayarınmı var derdinmi var Windowsuma söven, linux kullansın göreyim Boyunu Eceli gelen windows mavi ekrana düşermiş. Sabretmenin sonu formattır Masa üstü gibi yar, lap top gibi diyar bulunmaz bu devirde hafız abi güzeldi |
12 Mayıs 2014, 14:37 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 42248 Üyelik T.:
28 Nisan 2014 | Cevap: Bilgisayar Sözleri Deyimleri..:) Buda benden OSMANLICA BİLGİSAYAR TERİMLERİ Görev çubugu: Degnek-ül vazife Çift tiklama: Tikirti-ül tekerrür Administrator: Sahip-ül edevat Software: Edevat-ül yumusak Hardware: Edevat-ül civanmert Anti spyware: Müdafaa-ül hafiye My documents: Sahsi evrak Internet: Allâme-i ulûl arz Google: Kasif-ül âli Google earth: seyr-ül arz, kasif-ül arz Denetim masasi: Sehba-i saltanat Cd rom: Pervane-ül hâfiza Ekran: Perde-ül temasa Kasa: Kaide Enter: duhûl Virüs: Deyyus Msn: Elçi Hacker: Deyyus-ül-ekber Hata raporu: Malumat-ül kabahat Mail server: divan-ül mektubat Messenger: Havadisat motoru Chat: Muhabbet-ül zabi Ctrl-alt-del: Has timar zeamet
__________________ بير كون موتلاكا |
08 Eylül 2017, 01:47 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Bir virüse sistem yakma. Virüs ferman dinlemez Virüs bulaşa bulaşa yayılır Az veren sabit disk’ten, çok veren boot’dan verir Bir PC’nin nesi, iki PC’nin network’ü var Arayan virüsünü de bulur, truva atını da Virüsünü söylemeyen antivirüsünü bulamaz Şifreni söyleme dostuna, o da söyler dostuna Vakitsiz kilitlenen bilgisayarı resetlerler Delinin biri network’ü bozmuş;, 40 supervisor düzeltememiş; Virüsü an, antivirüsünü hazırla Her virüs bir tecrübedir Sosyal hayata devam etmek için reset düğmesine basınız Antivirüssüz PC’yi virüs kapar Disket virüsü ile gelir Sabrın sonu resettir Ummadığın program, makineyi kilitler Güzelliğine güvenme sivilce alır gider, PC’ne güvenme virüs alır Virüs ölür, gözü diskette kalır Virüsün başı küçükken ezilir Yol sormakla, keyword aramakla bulunur İşleyen PC’yi virüs tutar Virüs geliyorum demez Acele programa bug karışır Duvaksız gelin, CD-ROM sürücüsüz PC olmaz Bana işlemcini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Hatasız program olmaz. Bilgisayar deyip de geçme, onunda bir harddiski var. Bilgisayarın var mı, derdin var. Ak anti-virüs kara gün içindir. Dos işler windows övünür. Pc’ye mac vermişler, hani benim akvaryumum demiş. Sakınan diskte bad sektör çıkar. Ram’sız windows oynamaz. Yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz. Eceli gelen windows mavi ekrana düşer. İşletim sistemi windows olanın, başı beladan kurtulmaz. Zip’le yatan rar’la kalkar. Bin gigabyte’ın olsa da, bir gigabyte’ı olana danış. Sora sora crack bulunur. Hard diski virüs bassa norton’a vız gelir. ’Kazaa’ yüklüyorum demez. Beleş anti-virüs programı; virüsü türkü çağıra çağıra ararmış. Dos kocamış; windowsun maskarası olmuş. Bugünün işini görev zamanlayıcısına bırakma. Avi. gelen yerden mp3 esirgenmez. Orjinal program kullananı dokuz ağdan kovarlar. Ağ alma komşu al. Dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayara kavuşur.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
28 Aralık 2018, 23:02 | Mesaj No:5 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Beleş anti virüs programı virüsü türkü çağıra çağıra ararmış.
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |