|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Nebevi Sevda,Açılış Tarihi: 12 Aralık 2020 (17:29), Konuya Son Cevap : 14 Aralık 2020 (22:36). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Aralık 2020, 17:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | Corona. Biraz Tebessüm:) Corona. Biraz Tebessüm:) "SALGININ ÖZETİ 😂 😂Berberler kapalı diye herkes kafayı 3 numaraya vurmuş, memleket Isparta komanda tugayı gibi. 😂Fıkra gibi ülkeyiz. Testi pozitif çıktı diye tüm köyle sarılıp kucaklaşıp helalleşti, şimdi bütün köy karantinaya alındı. 😂Oturma odasına İzmir, mutfağa Ankara, yatak odasına da İstanbul ismini yazdım, şehir şehir dolaşıyorum ohhh. 😂Tarihte ilk defa dünyada tüm ülkedeki kadınlar kocalarının nerede olduklarını biliyorlar. 😂20 yaş altı sokağa çıkmasın, 65 yaş üstü evde kalsın.... Yok edilmesi planlanan hedef kitle biz miyiz ne. 😂Yüzyılın son kabadayısı korana adam. Dünyada ne kadar bar pavyon kumarhane varsa tek başına kapattı. Saygılar korona. 😂Çin'den kaç gündür hiç ses çıkmıyor mahallenin delisi gibi ortalığı karıştırıp kenara çekildiler. 😂2021'e girersek o bizi kutlasın, siz 2020'den nasıl çıktınız diye. 😂Ürdün'de bir adam aracın içinde koranadan öldüğü için aracı ile birlikte defnedildi, malını öbür tarafa götüren ilk insan olarak tarihe geçti. 😂Anneme virüs var biraz alışveriş yapalım diyorum, oda dur belki ölürüz masraf yapmayalım diyor. 😂Korkudan sadece sokağa değil, tartıya da çıkamıyorum. 😂Ev kızı isteyenlere müjde, şimdi bütün kızlar evde. 😂Eskiden biri hapşırınca çok yaşa denirdi, şimdi hapşırıldığında "git ileride hapşır vallahi 155'i ararım" deniyor. 😂Bütün ülke Ali Vefa gibi olduk, temas yok. 😂Şimdi de Çin'de hanta virüsü çıkmış, Cengiz Han'ın mezarını bulup çıkarın laaa, biz bu Çinlilerle başa çıkamıyoruz. 😂Ne eğlenceli bir gün, dur biraz da şu koltukta oturayım, sonra diğer odaya geçer duvarlara falan bakarım, olmadı bir de salon yaparım. 😂Yüzük partisi, Çiş partisi, Bebek geldi partisi, Bebek geliyor partisi, Cinsiyet belli oldu partisi, adım adım sapıtıyordunuz, şimdi düğün bile yapamıyorsunuz. 😂Bakıyorum da sokakta el ele gezen çift göremiyorum, hani ölümüne seviyordunuz? 😂Yaz geliyor fit olayım derken, karantinaya girdim fil gibi oldum. 😂Ay sonuna kadar kuaförler açılmazsa sarışınların yüzde doksanı yeryüzünden silinecek. 😂Bana evlen evde kalacaksın diyordunuz, hepiniz kaldınız mı evde? Etme bulma dünyası işte. 😂Salgın bitince parayı kıracak 3 meslek; 1 psikiyatristler 2 diyetisyenler 3 kadın doğum uzmanları. (kuaför berberleri eklemekte yarar var) 😂Yıllarca bizi üç harfliler çarpacak diye korkuttular meğerse o cin değil Çin'miş. 😂 Şekerimizi kolonyamızı aldık, görücü bekleyen gibi oturduk evde virüs bekliyoruz. 😂Kim akıl ettiyse çok doğru söylemiş, dışarı çıkana para cezası değil de evinde kalana para ödülü verirse biz 5 güne kalmaz bu virüsü yeneriz." Hayırlı, sağlıklı, bereketli ömürlerimiz olsun.. |
Konu Sahibi Nebevi Sevda 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
KABE' DE FOTOĞRAFIN | Nebevi Sevda/Kişisel | Kara Kartal | 1 | 276 | 16 Ocak 2025 19:20 |
SUBHANALLAH çok etkileyici. | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 1 | 57 | 10 Ocak 2025 22:57 |
Bilal Öldü derlerse sakın inanma | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 0 | 38 | 10 Ocak 2025 11:47 |
Gassal ile meyyit -1- | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 1 | 165 | 03 Ocak 2025 11:31 |
acbü’z-zeneb | Nebevi Sevda/Kişisel | Nebevi Sevda | 2 | 89 | 01 Ocak 2025 17:26 |
13 Aralık 2020, 19:01 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Hocam bozuk sinirdenmi bilmem ama acaip güldük ))) En son kısım imza niteliğinde. Evde kalana para verilsin 5 güne virüs felan kalmaz ))) Bu da benden olsun.. Okul eve tasindı. Odaları sınıflara ayırdik Üstelrine şubeleri yazdık. Mutfakta tostçu/kantinci İsmail abi pozlarindayız. Salon sohbet alanı değil, rehberlik ve idare odası. Çözülemeyen belirsiz sorunlar bol bol konuşuluyor, Her türlü rehabilite yapılıyor... ))
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
13 Aralık 2020, 22:54 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 |
2 gün evde kaldık. Hangi koltuğa oturacağımı şaşırdım Mübarek tesbih namazı gibi bitmiyor. |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |