|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Sükutu-Ezber,Açılış Tarihi: 16 Temmuz 2020 (00:29), Konuya Son Cevap : 27 Ocak 2024 (16:51). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Medineweb Editörü Durumu: ![]() Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | ![]() Her şeyden biraz [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burada "her şeyden biraz" diyerek Hayata dair ne varsa.. Bazen insanların hayatından, Biraz gördüklerimden, gözlemlerimden Arada çaktırmadan biraz kendimden ![]() Sade yazmayı düşünüyorum bana mübarek olsun inşallah,, papatyamı da ekliyim,,, ![]() ![]() ![]() Yaptığınız herşeyi insanlar memnun olsundan İnsan merkezliden ziyade Allah rızası odaklı olursa, Allah'ı memnun etme derdindi içinde olursak o zaman.. Hem insanlardan beklentikerimiz Hayal kırıklıklarımız azalır Hem kimisi teşekkür eder, kimisi kıymet bilir mi sıkıntısından kurtulmuş oluruz Bir de İçimiz rahat olur Sonra herşey de Allah rızası düşüncesi olduğu için daha çok mutlu oluruz,,, ![]()
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Serbest Kürsü | Mihrinaz | 2 | 68 | 10 Şubat 2025 15:44 |
![]() | Serbest Kürsü | Sükutu-Ezber | 0 | 67 | 29 Ocak 2025 13:45 |
![]() | Serbest Kürsü | Esma_Nur | 1 | 84 | 15 Ocak 2025 13:37 |
![]() | Gündem/ Manşetler | Sükutu-Ezber | 0 | 48 | 07 Ocak 2025 14:49 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | Sükutu-Ezber | 0 | 161 | 04 Ocak 2025 11:58 |
![]() | Mesaj No:2 |
08 Nisan 2014 | ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bizim.... Yürekten dualara Aminlerle sırlanmışlara ihtiyacımız var Lütfen kendinizden bunu esirgemeyin evet evet kendinizden,,, ![]() Çünkü... Bir insanın gıyabında dua etmek Allah ile arasında perde yok imiş Çıkarı yok Riyası yok Külfeti yok Hem biliyor musunuz... Sizler dua ettikçe Melekler Allah'ım ona da aynısından ver diyorlar Ne kadar muntazam bir şey Bu güzel hasletten gönlünüzü mahrum bırakmayın Çokca dualar bolca aminler inşallah inşallah,,,, 🙃🙃🙃18.05.202018:30
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
08 Nisan 2014 | ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] -bu gün nasılsın dedi -Bugünkü durumum şöyle.. -Kıymeti yok gibi hiç bişeyin Sanki rengarenk fırçami elimden alıp yerine eski çürümüş kullanılmış tek renk siyah bir fırça verilmiş elime. Eskiden gülüşler cizerdim gökyüzüne Şimdi simsiyah bir hüzün. Aydinlatmiyor ışık, ısıtmıyor güneş Karanlık bir kubbe gibi hüzünle boyamisim her yanımı Elimde kalan tek bir siyah fırça Bazen tıkandığımız oluyor hayat yolunda insanız, kalbimiz de yoruluyor, düşüncelerimiz ise darmadağın, iç huzurumuz firari,çıkış ararız.. Esas mesele o doğru yolu bulmaktan geçer, geçer de.. o doğru yolu hemen bulamaya biliyor insan işte o zaman bunalımlar zincirleme misali moral bozukluğuna sebep oluyor,insan için hayatı çekilmez hal alır Belki de onlarca çıkış yolu vardır belki de yüzlerce... En doğru en güzel, en sağlam yol Ne mi işte bu "Sibgatullah" Ne dünyalık elemler, ne buhranlara girmeler, ne kalbimizeki bitmek bilmeyen kasvetler bizi ele geçiremez,,, Bakara Sûresi 138. Ayet Allah’ın boyasıyla boyandık. Boyaca O’ndan daha güzel olan kim vardır? Biz yalnız O’na kulluk ederiz” (deyin). Ve gönlüne anlat şu ayeti, dilediğin renge boyanır inşallah,,, : )) Rabbine de ki... Derdimi bilen Sen, yaralı ruhuma derman Sen, deva bekleyen ben, ben aciz Sen Samet,,,,
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 59388 Üyelik T.:
05 Nisan 2018 | ![]()
Bakara Sûresi 138. Ayet Allah’ın boyasıyla boyandık. Boyaca O’ndan daha güzel olan kim vardır? Biz yalnız O’na kulluk ederiz” (deyin). Bu ayet ne kadar güzel özetlemiş Allah razı olsun kardeşim |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 |
08 Nisan 2014 | ![]() Affetmek diyorum İnsanın içini ferahlatıyor Affedince sürekli içinde kavga etmiyorsun karşında olmayıp içinde sürekli didişdiğin kimseyle Kavga ettikçe şeytan seni körüklüyor, bitmek bilmeyen kelimeler zehirliyor gibi ruhunu Siyah lekeler oluşuyor, aman güzel kalbim çoğalmasına müsaade etme Affet... Affet ki içinde birikmesin kin tohumları, Sonra ekilmeye başlarda Allah muhafaza Öfke biçersin Allah için affet ki ruhun rahata etsin, affet ki Allah da seni affetsin benden söylemesi ,,,, ![]()
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Biraz Küçülsem, diyorum ..biraz azalsam...Nazan BEKİROĞLU | tevhid_ | Şiirler ve Şairler | 4 | 19 Kasım 2016 19:54 |
Biraz Nasihat...! | enderhafızım | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 2 | 03 Aralık 2012 22:37 |
Her Şeyden Şikayet ve Sızlanma | Huzurİslam | Hadis-i Şerif | 3 | 18 Mayıs 2012 23:08 |
Emrolunduğunu Her Şeyden Önde Tutmak | MusabBinumeyr | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | 2 | 23 Aralık 2011 20:27 |
Allahım günah yazma biraz yaz biraz yazma | lunatik | Fıkralar-Hikayeler | 1 | 01 Kasım 2007 00:38 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|