|
Konu Kimliği: Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN,Açılış Tarihi: 27 Aralık 2011 (20:57), Konuya Son Cevap : 07 Mayıs 2021 (18:47). Konuya 334 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Aralık 2011, 20:57 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 | Meal Hatmine Davet Meal Hatmine Davet [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Selamün Aleyküm Arkadaşlar, Kur'anı anlamak ,hayatımıza geçirebilmek ve Kur'anla öğüt verebilmek için sizleri meal okumaya davet ediyorum. Klasik hatimlerin dışında meal hatmine başlayalım diyorum. Otuz cüz olarak aşağıya listeyi yazıyorum cüz almak isteyen arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar konuyu ben takip edeceğim Allah'ın izni ile. Faydalı bir çalışma olacağına inanıyorum. 1.Cüz- Yasemin Ataman (İlk cüzü ben aldım arkadaşlar.) = OKUNDU 2.Cüz- aslıı (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 3.Cüz- Iqra (Allah razı olsun) = OKUNDU 4.Cüz- Abdulmelik (Allah razı olsun) = OKUNDU 5.Cüz- Mahsun (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 6.Cüz- Esma nur (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 7.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 8.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 9.Cüz- dua dilencisi (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 10.Cüz- FECR (Allah razı olsun kardeşim) =OKUNDU 11.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 12.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 13.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 14.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 15.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 16.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 17.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 18.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 19.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 20.Cüz- Talibetün (Allah razı olsun kardeşim) = OKUNDU 21.Cüz-Nikap_ (Allah razı olsun) = OKUNDU 22.Cüz-Nikap_ (Allah razı olsun) = OKUNDU 23.Cüz-Abdulmelik (Allah razı olsun) = OKUNDU 24.Cüz- Yitiksevda (Allah razı olsun) = OKUNDU 25.Cüz- Zeki_ataman (Allah razı olsun) = OKUNDU 26.Cüz- incesızı (Allah razı olsun) = OKUNDU 27.Cüz- La diyebilmek (Allah razı olsun) = OKUNDU 28.Cüz-Yasemin Ataman = OKUNDU 29.Cüz- Mahsun (Allah razı olsun) = OKUNDU 30.Cüz- La diyebilmek (Allah razı olsun) = OKUNDU Arkadaşlar bitiş tarihi vermedim. Gönül isterki en kısa zamanda bitirelim. Parkta , yolculukta, ders aralarında, birçok ortamda okuyabileceğimiz yüce kitabımızı elimizden düşürmeyelim okuyalım başka kardeşlerimizede okumaları için vesile olalım inşallah.
__________________ |
Konu Sahibi YASEMİN ATAMAN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Evrensel Tesbihat | Makale ve Köşe Yazıları | Yitiksevda | 1 | 2336 | 02 Nisan 2012 15:43 |
Kur'an'ın Tâviz ve Uzlaşmaya Bakışı | Allah(c.c) | YASEMİN ATAMAN | 0 | 2190 | 14 Mart 2012 01:18 |
Tevhid Penceresinden Günümüz ve İnsanımız | Tevhid Ve Şirk Konuları | YASEMİN ATAMAN | 0 | 1899 | 14 Mart 2012 01:09 |
Müslümanın müslümanlaşması | Muhtelif Konular | mahsun | 2 | 2256 | 14 Mart 2012 01:06 |
Dünyevileşmek. | Videolar/Slaytlar | Beytül Ahzan | 4 | 2323 | 10 Mart 2012 01:44 |
28 Aralık 2011, 01:38 | Mesaj No:4 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Meal Hatmine Davet
4.cüz
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
28 Aralık 2011, 02:54 | Mesaj No:5 |
Cevap: Meal Hatmine Davet
5 cüzü ben alıyorum. inşallah okuduğumla amel etmek nasıp olur.
__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş | |
28 Aralık 2011, 10:06 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Meal Hatmine Davet Çok güzel bir girişim olmuş. Kutluyorum yasemin hnmı bizede vesile olduğu için 6. cüzü ben alayım inş
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
28 Aralık 2011, 10:26 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Meal Hatmine Davet
Bu davetin belli bir bitiş tarihi var mıdır ? 7.8.9.cüzleride bu fakir fukara aldı Allah c.c. razı ve hoşnut olsun tuttuğun altın tutmadığı gümüş olsun Yasemin kardeşciğim ...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
28 Aralık 2011, 12:55 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 11916 Üyelik T.:
02 Mart 2010 | Cevap: Meal Hatmine Davet Rabbim hepinizden razı olsun inşallah. Bende katılımınız için sizlere teşekkür ediyorum esma nur ve dua dilencisi kardeşim. "Her kim güzel bir aracılıkta bulunursa, ona ondan bir pay vardır; her kim de kötü bir aracılıkta bulunursa, ona da ondan bir hisse vardır. Allah herşeyi görüp gözetiyor." NİSÂ - 85
__________________ |
28 Aralık 2011, 12:57 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Cevap: Meal Hatmine Davet
10.cüzü de ben alıyım
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
28 Aralık 2011, 13:25 | Mesaj No:10 |
Cevap: Meal Hatmine Davet "Her kim güzel bir aracılıkta bulunursa, ona ondan bir pay vardır; her kim de kötü bir aracılıkta bulunursa, ona da ondan bir hisse vardır. Allah herşeyi görüp gözetiyor." NİSÂ - 85 İnsanın tüm hücrelerine işleyip sonrada anlatılmaz bir huzur mutluluk veren bu ayeti duyup Allah'ın kitabına O'nun güzel sözlerine koşmamak olur mu? 29 cüzü ben almak istiyorum. Haydi arkadaşlar Allahın kitabına davet var! Böyle güzel ziyafet sofrasından geri durulur mu?
__________________ Yurdum insanına batıl hak gibi zulumde adelet miş gibi yutturulmuş | |
Konuyu Toplam 5 Kişi okuyor. (0 Üye ve 5 Misafir) | |