|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 28 Temmuz 2013 (23:26), Konuya Son Cevap : 28 Temmuz 2013 (23:26). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Temmuz 2013, 23:26 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Ziyaret ettim, öteleri zikrettim, evet, hüzünlendim…/Mustafa Cilasun Ziyaret ettim, öteleri zikrettim, evet, hüzünlendim…/Mustafa Cilasun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nefes her lahzada vaktine koşunca Ömür kitabı bir vesileyle ve sünnetullah gereği yazılınca Akıl ve izan daralması bu minval üzere yaşanınca, vicdan sessiz kalınca Şaşkınlık kapı aralıyor, sualler aranıyor, gönül yaralı bir vaziyette boyun büküp ağlıyor İnsan bilgi ve bilinci nispetinde ferdir Azim ve irade bakımında en mütekâmil sanatı erdemdir Akıl ve kalp hakikat adına mihenktir, irade sevdasına meftun bir hedeftir Aşk, hiçlik lütfüne eriştiren çiledir, kalp için ne ziyade bir himmettir, O’na teslimiyettir Berzah âleminden nasıl kal eylesek Göçüp giden bedenlerin çürüyen efkârlarını işitsek Hangi nidanın, sukut ettiren vicdanın, ibrete aşina olan sevdanın izini sürsek Aşkın vecdiyle, ilmin hilmiyle, adabımuaşeret kitabiyle, edebin vaziyet eden şevkiyle gülsek Yaşayan Kur’an olmak, Efendimizin Emanetlerine sahip çıkmak, taklit üzere olmaktan kurtulmak Cemaat asabiyetlerinden, tefrikaya götüren gafillikten, nefsi sefillikten arınıp Ruhumuzu huzura kavuştursak, gönlümüzü ihsana açsak, kul‘u olmak için aşkla çırpınsak Kabristan ne kadar mütenasip bir yer Bin hüzünle esiyor selviler, hicran içinde bekleyen sakinler Yâdıyla muhabbet eden sadıklar, vefa adına gayret gösteren latif nazarlar Gözyaşları suskun, gönül coşkun, akıl ve izan bilmem ki niye bozgun, iradem çok üzgün Hangi kabre baksam bir kitap var Heyhat milletimiz her nasılsa kitap okumaktan korkar Kestirmeden cennet ehli olmayı sayıklar, neye ikna ediliyorsa onu yapar Kimi zaman masumca ağlar, kimi vakit hayret içinde bakar, çok derine inmekten kaçar Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1088 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1835 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1370 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |