|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 11 Ağustos 2013 (16:21), Konuya Son Cevap : 25 Ocak 2021 (20:43). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Ağustos 2013, 16:21 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Bugün benim efkârım var ne olur çok görmeyin…/Mustafa Cilasun Bugün benim efkârım var ne olur çok görmeyin…/Mustafa Cilasun Yaram çok derin Ne zaman ellerimi yüreğime koysam Hicran deryasına kapışıp, sessizliğin sahillerinde ağlasam Gecenin her lahzasında titreyen yüreğimin tellerinin nidasını bir bir anlatsam Her hecesini güfte yapsam, gönüllere yazılmış bir besteyle divana çıksam ve bir nebze rahatlasam Anlatılmıyor Gönül kitabı ne kadar hazin yazılıyor Ömür sayfaları yaşarken açılmıyor, ölüm ne kadar fark ettiriyor Bir seromaniyle defin işleri devam ediyor, nihayet kabrin hasreti bitiyor Talkın veren imam, ruha sesleniyor, tembihleri sıralıyor, insanlar niye şaşkınlık yaşıyor Beden toprağa bürünüyor Kefen ne kadar tene nüfuz ediyor, ibretler başlıyor Bırakıp giderken, imamlar Kur’an kıraat ederken, sanki başkasına sesleniyor Keyfiyet ve nefsanîlik bu kadar revaçtayken, mezarlıkta dahi sıfatlar öndeyken ağlayasım geliyor Be adam edep ya hu diyesim geliyor, hangi imtihandan ve irfandan söz etmem faide kesbe diyor Yanık bir sevdası vardı Sabah akşam sayıklardı, hiç anlatmaktan bıkmazdı Ne vakit söz etse, derinlere gider, sanki başka bir iklimde yaşardı Hasreti ne kadar acıydı, hüzün sokaklarında hancıydı, ne vakit yalnız kalsa büyük sancıydı Olur, olmaz vakitte kapıyı çalar, mahcup bir eda ile gözlerime bakar, adeta medet uman sızıydı Dinlerdim, sabrederdim Elimi ayağımı işten çeker, samimiyet gösterirdim Sevdasına derin bir hürmet besler, gıpta ile halimin sefilliğine gülerdim O kadar kitap okurdu ki, hangi suali sorsak muhakkak bir ve birkaç cevabı olurdu, hiç yüksünmezdi Ve fakat çileyle barışık yaşamayı, ince hastalığına rağmen şikayette bulunmamayı başarırdı, kahretmezdi Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1105 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1039 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1133 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1855 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1380 | 12 Nisan 2018 15:58 |
25 Ocak 2021, 20:19 | Mesaj No:2 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Yaram çok derin Ne zaman ellerimi yüreğime koysam Hicran deryasına kapışıp, sessizliğin sahillerinde ağlasam Gecenin her lahzasında titreyen yüreğimin tellerinin nidasını bir bir anlatsam Her hecesini güfte yapsam, gönüllere yazılmış bir besteyle divana çıksam ve bir nebze rahatlasam
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
25 Ocak 2021, 20:43 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 |
Allah rahmet eylesin oda dünya sürgünü tamamlayanların kervanina katıldı...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |