|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 12 Ağustos 2013 (15:19), Konuya Son Cevap : 12 Ağustos 2013 (15:19). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Ağustos 2013, 15:19 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Hasretiyle toprağına yüz sürsem, gözyaşı döksem…/Mustafa Cilasun Hasretiyle toprağına yüz sürsem, gözyaşı döksem…/Mustafa Cilasun [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne kadar Ah desem ve kalbimi dinlesem... Gönül bağımın bizar bırakan lisanını anlasam, Aşk için gülü koklasam, ağlasam Bülbülün feryadını, Cihanın sadrını, vaat edilmiş hesabı Koklasam onunla ayılsam Gözyaşlarımı, sinemin efkârını, Umutlarımın bekleyen vecdi cenahına bıraksam Neden sana Gelemiyorum, neyi bekliyorum... Yılların yılgın bırakan suskunluğunu, Gönül toprağımın susuzluğunu serdediyorum Ne kadar dilensem, Muhtaçlığımın her zerresinde Hasretini nefeslensem eriyorum Dil susuyor, gönül ağlıyor, gözler ne kadar Nazar etse de, ruhuma hiç tesir etmiyor Öyle baktım, Derinlerde yine yalnızdım... Her anımda, ruhumun hicran damlalarında, Kalbimin inşirah arzusunda sen vardın El açtım, Secdeye yattım, Aklımın dirliğinde bizardım, Ruhum için aşikâr bir yardın Neyi anlamadım, gayretimi ve azmimi Dikkate almadım ve avuntulara sığındım Yağmur yağarken, Umutlarım hüzünle yeşerirken... Taşın altında, karanlığın didarında, sabrın Ve kanaatin sadrında bekleyen varken Ne kadar yerinsem, Mahcubiyetimle kuytu köşelerde Demlensem ve bir ah etsem Yolun selametinde, Dilin edebinde, gönlümün Mahzun lehçesinde idrakine erişsem Seyrediyorum Dağları, engin yamaçları... Sinemde kalmış ve solmaya yüz tutmuş umutları, Demlenen yakarışları, ağıtları Güne baksam, Onunla hem hal olup mananın Ecrinde aklansam, fecre nasıl kansam Yüreğimden kopan çığlıkları ummana bıraksam, Ruhumu düştüğü yerden çıkartsam Göçmeden, Nefesi sahibine vermeden... Vaktin rahlesinde, ahdin sahnesinde, Sadakatin tevdiinde, ruhuma aşkı anlatsam “Oku” emrini Hakikatin ilgasında nefeslensem, Aklımın ar, nar, kar olduğunu bir sezsem Ne kadar kaybolmuşluğum ve solmaya Ramak kalan mesnetsiz umudumu gizlesem Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1833 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1368 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |