|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 09 Eylül 2013 (17:08), Konuya Son Cevap : 09 Eylül 2013 (17:08). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09 Eylül 2013, 17:08 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Bilmem ki niçin bedbin halime kızar ve canınızı sıkarsınız…/Mustafa Cilasun Bilmem ki niçin bedbin halime kızar ve canınızı sıkarsınız…/Mustafa Cilasun Evet, Seviyenize yükselemem Çünkü çok ağır Ve hantal biriyim Onca miskinlik Halime yansımışken Nasıl size hitap edeyim Yazdığınız Şiirler ve bazı nesirler Hakkında yorum Yapmamam sizi kızdırmış “Kendini bir şey sanıyor, Durmadan aklına geleni yazıyor, Beklide ne yaptığını bilmiyor” demişsiniz Evet, Haklılığınızı Teslim etmeliyim Sefil ve bedbaht Sinenin müntesibiyim Ne edebi ve Ne de edebiyatı bilirim, Karakalem biçareyim Sizin yaptığınız çalışmalara Nasıl yorum yapabilirim, Elbette ki Haddi geçmemeliyim Zira her kelime ve mısrasında Edep ve nitelik bulunan Bir hazine için nasıl katkı vereyim Olsun Lütfen sinirlenip, üzülmeyin Vaktinizi heder etmeyin ve hatta Düşünmeye değer görmeyin Çünkü Ziyadesiyle edep ve hayâya Muttasıl olmuş kalbiniz Mutazarrır olabilir Bilseydim Sizi bu kadar Kızdırıp, üzeceğimi semtinize Uğramaktan men ederdim ümitlerimi Zaten Şahit olan Her nefes bilir Ve cehaletime vererek Müsamaha gösterip seslenmezler Çünkü kalpleri naif ve inşirah içinde Sabrı ve edepli olmayı gerektirir, üzmezler Sizin Edebi ve kalbi hassasiyetiniz Tarafımdan hakkıyla anlaşılmamış, Ne de olsa kalp taşlaşmıştır Yine affınızı İstirham ediyorum, Asla sizi üzmek ve incitmek gibi Bir maksadım olamaz, Zira bu kulluğa yakışmaz, Yüksek nezaket ve hoşgörünüze İnancım tamdır efendim… Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1833 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1368 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |