|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 15 Eylül 2013 (21:08), Konuya Son Cevap : 15 Eylül 2013 (21:08). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Eylül 2013, 21:08 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Bilmem nedendir bana hor bakıyor, yakıyorsun…/Mustafa Cilasun Bilmem nedendir bana hor bakıyor, yakıyorsun…/Mustafa Cilasun Git Diyorsan giderim Boynumu büker yine Umut içinde beklerim Senin Sitemine hazır değilim, Evet, parçalanır yüreğim Kabahat mi işledim Varsa bir suçum Söylemeni beklerim İyi Ve kötü gün için Değil midir dostluk, Nasıl gücendirdim Bir ömür Sessizliği seçerim, Nazarından yoksun Kalmaya razı değilim Hani Sevendin Vefa ve feda adına Gönül veren serdin Ne çabuk tükendin, Yoksa bilmeden Sıkıntımı zerk ettim Söyle, Söyle be güzelim Niçin yanımdayken, Böyle birden terk ettin Biliyorum Artık iç âleminden uzaklaştım Sanki başka Diyarlardan gelmiş Ve lisanı Şehre dilmemiş insandım Sen susarken, Gözlerini kaçırırken, Hüzün yüreğimi kuşatırken Beni hiç anlamadın Çaresiz bıraktın İki yabancı insan, Farklı lisan İnsicamını yaşadık Heyecanımız kayboldu, Umutlarımız evet, Her nasılsa soldu alıştık Zemheride Soğuk bir duşun Serencamında titrerken, Bomboş bakarken ne anladık Sevgi Ve muhabbetin Kıymetini bilmez, İmtina ve ihmal edersen Kalbi niyetin Nedir söylemezsen, Yılgın ve solgun kalmaya Devam edersen Beni de Öldürürsün, Katlime cevaz vermiş olursun, Bilmem ki o zaman Kurtulur musun? Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1834 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1368 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |