|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 12 Eylül 2013 (22:58), Konuya Son Cevap : 12 Eylül 2013 (22:58). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
12 Eylül 2013, 22:58 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Biz bize sohbet edip, geçen an’ı paylaşmak istedim…/Mustafa Cilasun Biz bize sohbet edip, geçen an’ı paylaşmak istedim…/Mustafa Cilasun Bugün Bir hal var üstümde Kollarım düşüyor, Şevk hiç pas vermiyor Soğuk bir ter yokluyor Bazen tenimi, Kendi halinde bir yol buluyor Geceden kalma Derin bir uykum vardı Sabah namazını zor eda etmiştim Hiç ders çalışmadan, Kimseye bakmadan Yeniden uykuya dalmıştım Bir tedirginlik var Kaç zamandır merak ettiğim Ve fakat hayra yorarak Sabır içinde sessizliği Tercih ettiğim aşikârken Kimi vakit başım dönüyor Ve takatim kesilerek sendeletiyor, Bir müddet dinleniyorum İzmir’den Bir dost nefes Ağabey sizin haliniz Bana mal oluyor diyor Nedenini bilmiyorum ama Çok yakından hissediyor Ve merak ediyorum İnşallah üzücü bir durum yoktur, Sağlığınız yerindedir, Acilen haber bekliyorum demek istiyor Tabii ki hemen duygulanıyorum Şu an Saat 21/20 Hunat hatun Sanat ve kültür merkezindeyim Açık ve kapalı eyvanlar dolu, Misafirler muhabbet ediyorlar Çalışma odamda sessizliği Tercih etmek istememe rağmen Pek fırsat bulamıyorum Sual eden Sanatçı ve çalışmalarını Görmek isteyen Tıp fakültesi besinci Ve daha üzeri kız ve erkek Öğrencilerin şiir dinleti gayreti İha’nın yetim ve garip çocukları Eğitmek ve topluma kazandırmak için Topladığı kimsesizlere şiir okumalarını Talim çalışmaları derken Bazen Gün ne zaman bitiyor Fark edemediğim Ve olağan gördüğüm Haller baş gösteriyor İnsanın çok olduğu yerler Bu kadar nezih ve otantik olsalar Çalışmak için zaman yetmiyor. 18 saat az geliyor… Mustafa CİLASUN
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1079 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1012 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1105 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1821 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1360 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |