|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Mustafa CİLASUN,Açılış Tarihi: 17 Eylül 2013 (14:28), Konuya Son Cevap : 17 Eylül 2013 (14:28). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
17 Eylül 2013, 14:28 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 | Ey yay rüzgâr şebboy kokulu zülfünü öpüp incitmesin…/Mustafa Cilasun Ey yay rüzgâr şebboy kokulu zülfünü öpüp incitmesin…/Mustafa Cilasun Bilmiyorum Sabretmeyi beceremiyorum İçimde akan pınara Dur diyemiyorum Direniyorum, başka şeylerle Meşgul olmaya çalışıyorum Fakat hakkıyla başaramıyorum İçimde Dinmeyen fırtınaya Ve dalgaya Her lahzada ibret Zerk eden hicrana Gözlerden yaş getiren çaresizliğe Mahkûm edilen merama, Hasret kokan umutlara Çare bulamıyorum Aczi yetim aşikâr Ve fakat hissiyatım Sanki ağlayan pınar Ne bir haber, Ne de bir umut görülmez, Duyulmaz oldu yar Yaşarken öldüren, Gülerken ağlatan, Suskunken gözlerden Kan getiren Firkatin neye yarar Nerdeysen Hangi melalin İkmalinde ki hedersen Mesut ve saadet içinde, Kalbi sürur refakatiyle İhya içindeysen Huzur duyarım, Mutlu olurum, Gam etmekten kurtulurum, Elemi bir kenara bırakır, Yaşamak için umutlanırım Evet, haklıydın Yıllardır vefasızlığıma Sabredip kandın Ömrünü hasır ettin, Bir tebessüm için Ne çileler çektin, Lakin anlaşılmadın Umutlarına küstün, Belki canından bezdin, Uzak diyarlara gitmek istedin, Gözlerden ırak olmayı benimsedin, Çaresizdin Sen ki Edebin timsali Sabrın sancaktarı, Umutlarım medarı iftiharıydın Kalbi hassasiyetten uzak olanlar, Anlamaktan kaçanlar, İrfanı unutanlarla yaşadın Sana kıyan, Katline sebep olan, Hülyalarını kurutan, Ufkunu karartan Her kim ve kimlerse Rabbim yargılasın inşallah… Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Efendim; Ne şairim ve ne de yazarım, Öte adına şahit olması için inandığını yazan adamım... |
Konu Sahibi Mustafa CİLASUN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Niçin Yargılarsın, Anlamaktan Korkarsın | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1087 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Hamaset, Cehalet Asrı anlayana garabettir | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1019 | 12 Nisan 2018 16:00 |
Ecel Vaktine Kadar Bekler, Umut Eder | Makale ve Köşe Yazıları | nurşen35 | 1 | 1114 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Bu kadar Üzülme Küçüğüm | Makale ve Köşe Yazıları | Allahın kulu_ | 2 | 1834 | 12 Nisan 2018 15:59 |
Akla Hitap Eden Hesap Adına | Makale ve Köşe Yazıları | Mustafa CİLASUN | 0 | 1368 | 12 Nisan 2018 15:58 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |