26 Eylül 2013, 19:23
|
Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 30138 Üyelik T.:
23 Temmuz 2013 Arkadaşları:0 Cinsiyet:Bay Memleket:Kayseri Yaş:67 Mesaj :
310 Konular:
287 Beğenildi:72 Beğendi:0 Takdirleri:60 Takdir Et:
Konu Bu
Üyemize Aittir! | İzmirden gelen o ses, sarsacak derecede enfes…/Mustafa Cilasun İzmirden gelen o ses, sarsacak derecede enfes…/Mustafa Cilasun  İstemedim Ve hatta Hiç beklemedim Belki okursun diye Ümitlenmedim Ben kendimle dertliydim, Düşüncelerini bilemezdim Belki Bir müddet Sabrettin Veya Lahavle Vela kuvvet çektin Ama baktın ki Biteceği yok, gönlünce Kelam etmek istedin Sanki Gizli bir itham vardı Hak adına Hatırlatmalar cabasıydı Demek ki okumuş, Yazmış bir nefessin, Cehaletimi hissedensin Yöneticisin Kim bilir belki Bir lütuf Ve belkide Hak ettiğin Niteliğine matuf Edep ve marifet Noktasında mürekkep Yalamış edibi marufsun Rahmetli Evet, manidar Bir mahlas Şuur ve dimağ Bakımından enteresan Rahmete gark olmak, Hakkı hak bilmek ve Onun için can atmak Her nasılsa Bugün kalbimin Kırılgan hali tuttu Nasıl olduysa alındım, Kabahati kendimde buldum İnsan irfana koşmalı, Niyaz için bu kadar Sırnaşmamalı kanaatine vardım Mustafa CİLASUN [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
| |