|
Konu Kimliği: Konu Sahibi muhsin iyi,Açılış Tarihi: 10 Temmuz 2014 (14:08), Konuya Son Cevap : 20 Mayıs 2015 (01:10). Konuya 32 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Temmuz 2014, 16:38 | Mesaj No:31 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 | Cevap: Amel Defteri, Hesap Kitabı/Muhsin İyi
Emeğinize sağlık ..Kolaylaştırın ,güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz..
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
17 Temmuz 2014, 16:28 | Mesaj No:32 | ||||
Cevap: Amel Defteri, Hesap Kitabı Alıntı:
bilinmez seni Allah için seviyorum... Yalnız dediğim gibi bazı(hepsi değil) fikirlerine katılmasam da saygı duyuyorum. Ebu Hanife'nin bir sözünü aktarayım fazla polemiğe girmeyeceğim. Diyor ki İmamı Azam: Ömrümün son iki yılı olmasaydı, Numan helak olmuştu. Not: Ömrümün son iki yılı dediği de, bir tarikata girdiği yıllar. Bence bu her şeyi özetliyor, fazla lafa gerek yok... Alıntı:
Benim demek istediğim de bu... Onların gözüyle bakmazsan dediklerinde haklısın... Ama herkes senin gözünle dünyaya bakacaksa, onlar niye yaratıldı? Alıntı:
Demek istediğim, 1400 yıldır inandığımız doğruları silmek istiyorsan yapmaya çalıştığın her ne ise, bulunduğun yer ile yapamazsın. Çünkü bize gelen ilim sahipleri zamanının alimleridir. Alıntı:
Ha bu arada... Çalışmalarınızda ve girişimlerinizde başarılar dilerim. Allah yolunuzu açık etsin.
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |||||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |