|
Konu Kimliği: Konu Sahibi antivirüs,Açılış Tarihi: 05Haziran 2008 (00:29), Konuya Son Cevap : 06 Eylül 2012 (19:07). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
05Haziran 2008, 00:29 | Mesaj No:1 |
Sevda Dedim... Sevda Dedim... Sevmek" dedim. "Yoluna ölmek" dedi. / "Yol" dedim. "Alip basini gitmek" dedi. "Gitmek" dedim. Bir "Ahh" çekip, "Dostlardan ayrilmak" dedi. "Dost" dedim. Durdu. Bana bakti. "Dost" diye mirildandi. "Yüregime nasil koysam bilemedigim" dedi. "Yürek" dedim. "Dünyalari içine sigdiramadigim" dedi. / "Dünya" dedim. "Hayatin bir yüzü" dedi. "Yüz" dedim. "Ardinda ne gizli bilemedigim" dedi. / "Giz" dedim. "Hep çözmeye çalistigim" dedi. "Çalismak" dedim. "Bitmeyecek öykü" dedi. / "Öykü" dedim. "Binlercesini içimde gizliyorum" dedi. "Gizlemek" dedim. "Iste, her seyin bitimi" dedi. / "Sey" dedim. "Sevda" dedi. "Sevda" dedim. "Pesinden kostugum" dedi. / "Kosmak" dedim. "Hayat, bir maraton" dedi. "Hayat" dedim. "Öyle kisa ki!" dedi. / "Niçin kisa?" dedim "Yasanacak çok sey var, zaman yok" dedi. "Yasanmasi gereken ne var? " dedim "Ask" dedi. / "Kaç kere?" dedim. "Bin kere" dedi, "Milyon kere" "Neden bir kere degil?" dedim "Tüm asklarin toplami, en yüce ve tek ask" dedi. "Önce ona varsan olmaz mi?" dedim. "Keske olsa" dedi, "Ama önce yogrulmak gerek "Aci çekmek mi?" dedim. "Evet, ask acisinda yok olmak" dedi. "Yok olunca!" dedim. "Iste gerçek askta o zaman yasamaya baslarsin" dedi. "Gerçek ask!" dedim. "Büyük o!" dedi. Durdum. Durdum. Ve sustum! "Neden sustun?" dedi. "Yüregim titredi sanki" dedim. / "Neden?" dedi. "Bilmiyorum" dedim. "Büyük O!" "Evet" dedi, "Büyük O!" "Nerede?" dedim. "Her yerde" dedi. / "Nasil?" dedim. "Yüregini aç" dedi. "Yüregimi açmak!" dedim. "Bir tebessümle bak her seye" dedi. / "Tebessüm" dedim. "Her kapinin anahtari" dedi. "Kapi" dedim. "Girmeden bilemezsin" dedi. / "Ya korku!" dedim. "Bilinmeyenden korkar insan" dedi. "Ben bilmiyorum" dedim. "Neyi?" dedi. / "Ben''i" dedim. "Sen kimsin?" dedi. "Ben kimim?" dedim. "Sevgiyle beslenensin" dedi. "Kimin sevgisiyle?" dedim. "Büyük O''nun" dedi. "O kim" dedim. "Allah" dedi..... | |
Konu Sahibi antivirüs 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Dua... | Dua Bölümü | Kara Kartal | 2 | 1977 | 28 Aralık 2008 21:34 |
Yüreğime Sor Beni | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 1 | 2251 | 27 Aralık 2008 00:58 |
Kahve Gözlüm!** | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 1 | 2295 | 27 Aralık 2008 00:46 |
Yokluğun Adı Yok | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 2 | 2169 | 27 Aralık 2008 00:27 |
Bazı Çocukluk Çağı Hastalıkları | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | Tuba_ | 7 | 2688 | 24 Aralık 2008 22:36 |
06 Eylül 2012, 19:07 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Sevda Dedim... *** Sevda Dedim . . . Sevda dedim, bilir misin, Göze almak ölümü Sevda dedim, öyle değil, Hiçe saymak bir ömrü Sevda dedim, terketmek, Ana, baba, kardeşi, Eşi, dostu, arkadaşı, Yâri, yâreni Sevda dedim, bilir misin, Vazgeçmek maldan mülkten Sevda dedim, öyle değil, Değişmek dipten kökten Sevda dedim, bilir misin, Ömrü mevzide geçmek Sevda dedim, öyle değil, Allah'ı tek yâr seçmek...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |