|
Konu Kimliği: Konu Sahibi _bülbül_,Açılış Tarihi: 01 Mart 2009 (16:10), Konuya Son Cevap : 18 Şubat 2012 (01:30). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
01 Mart 2009, 16:10 | Mesaj No:1 |
bir HİÇ ile kapındayımm bir HİÇ ile kapındayımm Alın herşeyi kalmasın tek bir dirhem bende… Alın gidin ötelere ben burada kalmak istiyorum… Tam burada anlımın bayram ettiği yerde, öylece secdede kalmak… Ne saz ile nede söz… Yalnızca O’nunla kimsesiz, yalın ve tüm benliğim ile samimi… Geçen yıllar ne güzel… Adım adım gidiyorum işte O’na saniye saniye, an be an O’na gidiyorum! Bekliyor beni de çok iyi biliyorum.. Gel diyor… Geliyorum Ya Rabb! Geliyorum Mevlam… Geliyorum sevgilim… Geliyorum sevdiğim Geliyorum beni benden çok seven Canan geliyorum sana… Tüm günahlarımla, tüm hatalarımla, tüm suçlarımla geliyorum dizinin dibine Affet.. Boynum bükük geliyorum sana! Sen beklersin bir tek bu yollarımı sen bilirsin benden emin beni. Ötesi yok bu alemde senden gayrısı "Hiç"… Konuşmalarım "Hiç"… Susmalarım "Hiç"… Gelmelerim gitmelerim ne var sa "Hiç"… Kazandıklarım kaybettiklerim ne varsa "Hiç"… Bakii olan beni bulan Sensin! Ötesi… "Hiç" Ötesi yok… İşte Mevlam görüyorsun yine ve yineden ve her an burdayım gözleri yaşlı dizlerinin dibindeyim… Gidemem ki ayrılamam buradan, gitmemide asla istemezsin bilirim… ALLAH’ım ayırma beni dizlerinin dibinden Atma "Hiç" lerin içine beni… İstemem Cennetini çok görme Cemalinden beni… Ne verdiğin nefese yeter şükrüm neden gördürdüğün bu güllere… Ben aciz.. Ben fakir… Ben bi çare dizlerinin dibindeyim işte.. Kabul et Ya Rabb sana bir "Hiç" ile geldim… | |
Konu Sahibi _bülbül_ 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Adem olmaktır tek hevesim | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 4 | 2734 | 22 Mayıs 2010 11:27 |
Dostlarımız........ | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | su damlası | 4 | 2360 | 09 Mayıs 2010 10:35 |
İsmailce kurban olabilmek | Hacc-Umre-Kurban | kurtmehmet | 3 | 3113 | 21 Kasım 2009 20:58 |
Ömür seccadesini gönül dergahına serenlere...... | Makale ve Köşe Yazıları | _bülbül_ | 2 | 2334 | 12 Kasım 2009 21:52 |
çarpık çağ..... | Şiirler ve Şairler | _bülbül_ | 2 | 2060 | 12 Kasım 2009 21:43 |
01 Mart 2009, 16:12 | Mesaj No:2 |
Cvp: bir**HİÇ ile kapındayımm
Kimsesiziz kime gidelim Yaralarımız var kime Sıcak birşey arıyoruz kime Merhamet istiyoruz kime Bağışlanmak istiyoruz kime gidelim Sorumuz ve cevabımız sen değil misin Yorgunuz kaybetmişiz dalgınız kırgınız küsmüşüz Bu çocuklar birer birer kaybolurken sisler içinde kime gidelim Çok yürüdük yollar kayboldu yol olduk sana geldik Ne getirdin deme bize senden başka neyimiz varsa o bizim yokumuzdur. | |
01 Mart 2009, 16:18 | Mesaj No:3 |
Cvp: bir**HİÇ ile kapındayımm Güzeli seven Rabbim, benim içimi nurlarınla güzelleştir… İçimin güzelliğiyle davranışlarım nurlansın!… Gözlerimin bakışında Sen olmalı, kirpiğimin ucundaki damlada Sen parlamalısın!… Senin yolunda çalışırken yorulduğum için dinlenmeliyim… rahatım da Senin için olmalı yani… Uykumda Seni sayıklamalıyım… Yollarım Sana gelmeli hep! Dönse dolaşsa yine Seni bulmalı adreslerim!... Hayatımdaki her ciddi adımı Senin için atmalı, yine Senin için koşmalıyım, Senin yolunda… Affetmeyi seven Rabbim, affedilmenin huzurunu yaşattır bana… Günahkar kulunun tek tesellisi; Senin huzurunda af dilerken, süzülen gözyaşlarıdır… Bunca günahıma rağmen, beni bir nebze rahatlatan; tövbe etmeyi nasip eden Rabbimin, kullarını affetmeyi sevmesidir… Senden koparma beni! Sensiz bırakma kalbimi… Senden uzak kalınca; öyle aciz, öyle çaresizim ki… Seninleyken huzurum dorukta; sanki her şey, her güzel şey benim, tüm mutluluklar benimle… Dünyanın tüm çiçeklerini koklasam, Sana dua ederkenki huzuru yine bulamam… En güzel sözleri kullansam Senin için, hep Seni söylesem konuştuğumda; Seni anlatmaya yine doyamam!... Dostlarını sevsem; kalplerinde Sen yaşıyorsun diye… Tüm yarattıklarına ibretle baksam; Seni hatırlatıyor diye… İçimdeki sevgiye dair ne varsa yapsam; Seni sevmeye yine doyamam!... Kulunu affeder misin Rabbim; beni Sana adasam?!... Güzeli seven güzel! Sana feda edeceğim güzellikler ver!... | |
18 Şubat 2012, 01:30 | Mesaj No:4 |
Cevap: bir HİÇ ile kapındayımm Gel diyor… Geliyorum Ya Rabb! Geliyorum Mevlam… Geliyorum sevgilim… Geliyorum sevdiğim Geliyorum beni benden çok seven Canan geliyorum sana… Tüm günahlarımla, tüm hatalarımla, tüm suçlarımla geliyorum dizinin dibine Affet.. Boynum bükük geliyorum sana! ne güzel bir paylaşım olmuş | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|