|
Konu Kimliği: Konu Sahibi enderhafızım,Açılış Tarihi: 03 Şubat 2014 (18:42), Konuya Son Cevap : 31 Aralık 2016 (15:17). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
03 Şubat 2014, 18:42 | Mesaj No:1 | |||
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Veremem istisna & Medineweb.net Veremem istisna & Medineweb.net Veremem istisna & Medineweb.net
Verse 1: Yabancı çöllerin yalancı gözleri Nazardı görmedi hasarlı bölgemi karanlık örmedi Sanalda özverim derin yaram taşlanmış kalplerde muallak olur uçar semaya mekandan münezzeh Hu ALLAH Kul yanar kül olur ya Nurdan ya nardan Hayati pusula tenasüh ya Kur'an ya Ahkam Oruç nefsin zındanı sahurdan iftara Kalbin katranı çevirir zihni şuurdan isyana ya ALLAH Bir avuç pirinç yoksul için yaşama ümidi Biz yemek seçerken yoruluyoruz unutuyoruz Mübini Bu görüß ise milli, hakikatin penceresinden Nedenler sorguya çekilir kaçış yok sebeplerinden Mü'min mü'minin aynası fakat aynalarda çatlak var Ameli salih adem oğlu beraat eder katrandan Ahımı alarak egosunu tatmin eden hokkabazlar Yüreğim alevlerde yanarken iman saklı sol tarafta Nakarat: Ahımı aldı kaçtı alçak Kara bahtımın savaşı Darul harb'te Düşmana veremem hiç istisna Içtimaya sarılı içtihat Rehberim kevser şerbetim Hakkı kelama yar amel defterim Ya ALLAH yada hiç Ya ALLAH yada hiç Verse 2: Gözlere sürme çekmek sünnettir yadırgama helak olursun Alnı secde süslesin minarelerdende ezan okunsun Amelim topallamakta belki fakat itikadım sapa sağlam Banada günah payı bırakın zaten etrafımda kara dağlar Söylediklerim inandıklarim hatalarım ALLAH ile aramda Affı ona mahsus siz kullara zaten yaranamam Eleştiriyi bırak dinleme kardeş madem bu müzik haramsa Ama bana alimlik toslama fetva verme hiç bir alanda Genç nesil küfür dinleyeceğine beni dinlesin Em azından imanları gitmez unutma müzikte bir hiledir Masonik düzenin hilesi benim amacım alternatif Ölene kadar dini rap bu savaşta mücahit asker sabit Mevlidi şerife bidat diyenler kafalarını duvara vursunlar Bozuk itikatlerini yahudi kılıflı çuvallara soksunlar Benimle uğraştığınız kadar gavurla uğraşsanız iman ederler Kulaklarınızı istediğiniz kadar tıkayın zira nida eden ben Nakarat: Ahımı aldı kaçtı alçak Kara bahtımın savaşı Darul harb'te Düşmana veremem hiç istisna Içtimaya sarılı içtihat Rehberim kevser şerbetim Hakkı kelama yar amel defterim Ya ALLAH yada hiç Ya ALLAH yada hiç Bugün bensem Emin ol sıra yarın sana gelcek Bu konuşmaya çalışan dilim peltek Koşmaya çalışan ayaklarım seyrek Yürü eşrefi mahluk | |||
Konu Sahibi enderhafızım 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
En Pratik Sağlık Bilgileri | Pratik / Faydalı Bilgiler | enderhafızım | 0 | 164 | 14 Ekim 2023 13:10 |
Kur'an Güzel Konuşun Diyor, Konuşuyor... | Serbest Kürsü | su damlası | 3 | 2545 | 24 Kasım 2016 14:16 |
Geeflow - Diriliş (15 Temmuz Darbe Rap Şarkısı) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2075 | 23 Kasım 2016 12:06 |
Otuz Kuş & Dursun Ali Erzincanlı (Şehit Ömer... | İlahiler/Ezgiler | Esma_Nur | 1 | 2802 | 23 Kasım 2016 11:44 |
15 Temmuz Demokrasi Marşı (İndir) | İlahiler/Ezgiler | enderhafızım | 0 | 2394 | 23 Kasım 2016 11:10 |
04 Şubat 2014, 10:16 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 5879 Üyelik T.:
28 Aralık 2008 | Cevap: Veremem istisna & Medineweb.net |
04 Şubat 2014, 14:42 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 36465 Üyelik T.:
14 Aralık 2013 | Cevap: Veremem istisna & Medineweb.net |
31 Aralık 2016, 15:17 | Mesaj No:5 | |||
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
unutma müzikte bir hiledir..hemde masonik bir hile isteyen dinlesin emeğine sağlık hafız kardeşim
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ | |||
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |