|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Emekdar Üye,Açılış Tarihi: 08 Mart 2008 (15:35), Konuya Son Cevap : 08 Mart 2008 (15:35). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
08 Mart 2008, 15:35 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | namaz kılıyorum (bayanlar için) namaz kılıyorum (bayanlar için) NAMAZ KILIYORUM Tekbir Gözler secde yerine bakıyor. Ellerin göğüs hizasında, parmak uçları omuz hizasını geçmiyor. Kıyam Gözler secde yerine bakıyor. Eller göğüs üstünde ve sağ el sol elin üstünde. Rükû Gözler iki ayak ucuna bakıyor. Baş ile sırt aynı hizada olmayıp, baş daha yukarıda. Parmaklar, araları kapalı olarak hafiften dizkapakları üzerinde. Secde Alın ve burun yere değiyor. Baş iki el arasında, parmaklar kıbleye doğru. Dirsekler yere değiyor ve vücuda yapışık, oyluklar da karna bitişik durumda. Ayakların üstü yere gelmiş şekilde ve her iki ayak sağa yatık. Ka'de Gözler oyluklara bakıyor. Eller oyluklar üzerinde, parmaklar kendi halinde. Her iki ayak sağa çıkarılmış, sol ayak üzerine değil, yere oturulmuş vaziyette Sağa Selam Gözler oyluklara bakıyor. Eller oyluklar üzerinde, parmaklar kendi halinde. Her iki ayak sağa çıkarılmış vaziyette Baş sağa çevrilmiş ve gözler omuza bakıyor. Sola Selam Gözler oyluklara bakıyor. Eller oyluklar üzerinde, parmaklar kendi halinde. Her iki ayak sağa çıkarılmış vaziyette Baş solağ çevrilmiş ve gözler omuza bakıyor. |
Konu Sahibi Emekdar Üye 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Hz. Ali ile Fatıma'nın Aç Kalmaları | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2448 | 31 Temmuz 2008 02:53 |
Seleme bin el-Ekvâ'nın Hz Peygambere Ölüm Üzerine... | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | Emekdar Üye | 0 | 2302 | 31 Temmuz 2008 02:52 |
Mekke, Savaşılmadan Nasıl Fethedildi? | İslam/Dinler/Mezhepler | Emekdar Üye | 0 | 2717 | 31 Temmuz 2008 02:51 |
Hz. Peygamber'in Hac Esnasındaki Hutbeleri | Hacc-Umre-Kurban | GÖKCEN_AZRA | 1 | 3055 | 31 Temmuz 2008 02:49 |
Bu Mübarek Zat kimdir ?? | Hz.Muhammed(s.a.v) | Mihrinaz | 4 | 2878 | 31 Temmuz 2008 00:27 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |