|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Medine-web,Açılış Tarihi: 05 Eylül 2007 (21:32), Konuya Son Cevap : 25 Mayıs 2023 (23:24). Konuya 452 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme: |
24 Aralık 2012, 15:48 | Mesaj No:71 |
Durumu: Medine No : 23436 Üyelik T.:
23 Aralık 2012 | Cevap: NAMAZ PLATFORMU.....
Sahi AŞK Neydi.? Beş Vakte Sığarmıydı AŞK.? Yoksa Arada Kaçamak Yaparak Bulduğun Her Fırsatta O'nunla Konuşmak İçin Ellerini Kaldırmakmıydı. ? AŞK !! Belki De Gecenin En Zifir Karanlığında Herkes Uyurken Kimseye Çaktırmadan Sevdiğinle Buluşmaktı..! Evet AŞK Beş Vakte ... Sığmadı. Insanı Se(c)de Rabbe Bağladı. Hamdolsun AŞK'in SAHIB'INE...
__________________ Dikkatli ol , sen müslümansın. Niyetin gülümserken , Amellerin ağlamasın..! |
31 Aralık 2012, 13:53 | Mesaj No:72 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: NAMAZ PLATFORMU..... Sevaplarım dan vazgeçtim.Yeter ki Rabbim'in huzuruna günahlarım ve kusurlarımla çıkmayayım.. Hz. ÖMER [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
14 Ocak 2013, 20:09 | Mesaj No:73 |
Cevap: NAMAZ PLATFORMU..... Hani deniz kenarındayken bir dalga gelir beraberinde de bir rüzgar bütün bedeninize teneffüs eder üstelik o havayı ciğerlerinizde hissedersiniz... işte ben nefes alamadığım an öylesine bir rüzgar gibi geldi namaz. Uçurumun kenarında tam düşmek üzereyken tuttu ellerimi SENDE KİMSİN?Dedim Gel dedi tanışalım hayatımı kurtardı ya e peki dedim adım Gamze yirmi yaşındayım çaresizim sanki belkide çıkmazda yada boşlukta Bilmiyorum dedim Kimim? Neyim? Sıra ona geldi Ben dedi...... Senin peygamberinin gözünün nuruyum Adım NAMAZ çok iyi bir dostumdur hergün EN AZ beş kere gelir halini hatırını sorarım hem öyle çok bişey de istemem aksine vericiyimdir Sana huzur verebilirim Senin maddi manevi kirlerini temizlemeye yardımcı olabilirim Sonra seni yaratan rabbine giden en kestirme yolu ben bilirim Sonra benle beraber olursan seni RABBİNE her gün ve defalarca TAHMİN EDEMEYECEĞİN KADAR YAKLAŞTIRABİLİRİM DEDİ..... Böylece tanıştık aradan yaklaşık yedi yıl geçti hep beraberiz Ondan biraz uzaklaşsam o bana yapışıyor beni hiç bırakmıyor bu öyle yaşanması gereken bir güzellik ki ne desem boş ne desem yetersiz BEN SANA AŞIĞIM EY NAMAZ RABBİM ÖLÜNCEYE KADAR BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRMASIN AMİN. | |
23 Ocak 2013, 20:40 | Mesaj No:74 |
Cevap: Namaz Platformu.....
Abdullah bin Kurt radıyallahu anh’dan rivayet edilmiştir: Rasulullah sallallahu aleyhi vesellem şöyle buyurdu; “Kıyamet günü kul, ilk önce namazdan hesaba çekilecektir. Namaz düzgün ise diğer ameller de düzgün olacaktır. Eğer namaz bozuk ise diğer ameller de bozuk olacaktır.” Taberâni, Terğib [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
25 Ocak 2013, 19:22 | Mesaj No:75 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Namaz Platformu..... Kimle konuştuğunu anlasaydın, inanki NAMAZ'dan hiç kalkmazdın!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
10 Şubat 2013, 19:55 | Mesaj No:76 |
Durumu: Medine No : 17229 Üyelik T.:
10 Mart 2012 | Cevap: Namaz Platformu..... "Ezanları duyduğunda gönlünde bir huzur taşımıyorsan.. Yüreğine bir sela'oku.."
__________________ "..insanın ruhunu yücelten bir acı, ucuz bir mutluluktan daha değerlidir..." |
15 Şubat 2013, 11:04 | Mesaj No:77 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Cevap: Namaz Platformu..... ''Nefsimi Yendiğim Tek Yerdir Belkide SECDEM... YA RABBİ Öyle Bır İman Bahşetki Göz Yaşlarımla Islansın SECCADEM. . . !
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
16 Şubat 2013, 20:16 | Mesaj No:78 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Namaz Platformu.....
Yapılan araştırmalara göre , SIRF kalbi temiz diye NAMAZ kılmayanların CENNETE gideceklerine dair bir AYET bulunamamış Üzgünüz...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
16 Şubat 2013, 23:11 | Mesaj No:79 |
Durumu: Medine No : 13301 Üyelik T.:
04 Şubat 2011 | Cevap: Namaz Platformu..... Oku çıkardın mı? Hazret-i Ali, bir harpte iken, ayağına bir ok saplandı. Ok kemiğe girdiği için çıkaramadılar. Doktor, Hazret-i Ali'nin durumunu görünce dedi ki: |
Konuyu Toplam 10 Kişi okuyor. (0 Üye ve 10 Misafir) | |