|
Konu Kimliği: Konu Sahibi kablelvuku,Açılış Tarihi: 18Haziran 2016 (02:44), Konuya Son Cevap : 20 Nisan 2023 (12:12). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
18Haziran 2016, 02:44 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 54233 Üyelik T.:
18 Nisan 2016 | Tut Bizi Ey Oruç!! Tut Bizi Ey Oruç!! Ramazan maneviyatının iliklerime işlediği su günlerde hatrı sayılır kafelerin kapısını çalıp röportaj yapıyorum.. “Ramazan sebebi ile müşteri yogunlugunuz %kac düştü?” “-Çok.."demelerini umuyorum.yuzdelige bolemeyecek kadar çok. "İşler kesat,sinek avliyoruz,kapimizin önünden geçene seviniyor,içeri kafasini uzatip "müdür!falanca yere nasıl giderim?” sorusunu yoneltenlerin gelişine acabalarla hevesleniyoruz.“ onların avladigi sineklere ben seviniyorum.insanlar Ramazan hususunda o kadar bilinçli ki gafil avlanmiyorlar diyorum. Tut bizi oruç.kafelere sağlık izin verdiğince gidilir ama sen senede bir gelirsin… /hissikablelvuku Ramazanı dolu dolu geçirebilmek duası ile. |
Konu Sahibi kablelvuku 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Tut Bizi Ey Oruç!! | Oruç-Ramazan | Kara Kartal | 3 | 1499 | 18Haziran 2016 02:44 |
18Haziran 2016, 04:37 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Yöre yöre değişiyor oruç tutanların sayısı. Bende haykırma isterdim çok şükür bizim yaşadığımız şehirde herkes oruçlu diye ama malesef . Anne ve babalar evlatlarınıza oruç tutturun ki, oruçun bir ibadet olduğunu kavrayabilsinler. Belli bir yaştan sonra o çocuğu oruca alıştırmak mümkün değildir.. kablelvuku hoşgeldiniz ve hayırlı paylaşımlar dileriz.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
05 Mayıs 2019, 17:43 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 38944 Üyelik T.:
09 Şubat 2014 |
Ey oruç, tut bizi! Gözlerimize ateş akıtılmasından tut ki, gözlerimizin ateşe akmasına kadar tut. Perdele kurulsun aynalarla cesametimiz arasına. Siyah, Mekke’nin gecelerinden, Beytullah’ın örtüsünden, Ebu Leheb’in yüreğinden daha koyu bir siyah olsun aynalarda. İçinde kaybolalım her baktığımızın. Görmeye de oruç olsun, görüp de istemeye de. Kirpiklerimizi her yokladığımızda silahlar düşsün aklımıza. İncecik siyahlara kast eden silahlar. Ümmü Mektum’un dergahına yüzler sürelim. Görmenin afetinden korunalım. Gözlerimiz, en zayıf düştüğü anda vurulan mührü soğursun. Bir tek Hu deyince titresin gözbebeğimiz. İlahi, ente maksudi.
__________________ O (cc)’NA SIĞINMAK AYRICALIKTIR |
20 Nisan 2023, 12:12 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | Alıntı:
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |