|
Konu Kimliği: Konu Sahibi nermin,Açılış Tarihi: 07 Nisan 2009 (17:24), Konuya Son Cevap : 07 Nisan 2009 (22:49). Konuya 5 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
07 Nisan 2009, 17:24 | Mesaj No:1 |
Ben de Müslüman bir aileden geliyorum... Ben de Müslüman bir aileden geliyorum... ABD Başkanı Obama, TBMM'deki konuşmasında, İslam dünyasına yönelik barış mesajları verdi ABD başkanı olarak yaptığı ilk ülke ziyaretinin Türkiye olduğunu hatırlatan Obama, "Bana bu ziyareti mesaj için mi verdim diye soruyorlardı. Cevabım çok basit: Evet" dedi. ABD'nin, Türkiye’nin AB üyeliğini desteklediğini hatırlatan Obama, "Türkiye zorlu siyasi reformlar yapmıştır ancak bu Avrupa’nın iyiliği için değil Türkiye’nin kendi iyiliği içindir. Son birkaç yıl içerisinde de DGM’leri kaldırdınız. Ceza yasasını reforme ettiniz, basın ve toplantı özgürlüğüne ilişkin kanunları güçlendirdiniz. Kürtçe eğitim ve yayınlardaki yasakları kaldırdınız ve tüm dünya devletin yeni Kürtçe televizyon kanalıyla verdiğiniz sinyali not etti. Bu yeni yasalar uygulanmalı ve bu yasalarla oluşturulmuş momentum korunmalı. Demokrasileri statik değildir, ileriye doğru ilerlemelidir. Dini özgürlükler ve ifade özgürlüğü güçlü ve canlı bir sivil toplum kurulmasını sağlar. Heybeliada Ruhban Okulu’nun açılması da tüm dünyaya bu yönde bir mesaj verecektir" şeklinde konuştu. Obama sözlerini şöyle sürdürdü: "Son yıllarda sorunlar yaşandı. Güven zorlandı. Bu zorluk pek çok alanda yaşandı. Özellikle Müslüman inancının olduğu yerlerde yaşandı. ABD hiç bir zaman İslam ile savaşta değildir olmadı, olmayacaktır. Esasen Müslüman dünya ile ilgili ortaklığımız kritik öneme sahip. Fırsatları güçlendirmek adına yapılmalı. ABD'nin Müslüman toplumlarla ilişkisi sadece terörizm ile sınırlanamaz. Müşterek menfaatleri dinlemeliyiz ortak zemin oluşturmalıyız. Bu konuya Müslüman ve İslam dünyasına olan katkısına saygı duymalıyız. ABD Müslüman aileler tarafından zenginleşti. Pek çoğunun ailesinde Müslüman var ve ben de bunlardan birisiyim." | |
Konu Sahibi nermin 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ayasofya 'da 85 yıl sonra bir ilk.. | Serbest Kürsü | EyMeN&TaLhA | 2 | 1890 | 10 Nisan 2015 23:57 |
1 Nisan | Duyurular/Öneriler/Şikayetler | nermin | 0 | 1950 | 24 Mart 2015 22:36 |
Imamın vefatı.. | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | su damlası | 2 | 1805 | 21 Mart 2015 13:30 |
Dr. Işan Huseyni | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | nermin | 0 | 2174 | 14 Mart 2015 22:33 |
Aksemseddin Hazretleri diyorki.. | Alimler(Rh) | nurşen35 | 1 | 1961 | 14 Mart 2015 14:36 |
07 Nisan 2009, 17:56 | Mesaj No:2 | |
RE: Ben de Müslüman bir aileden geliyorum... Alıntı:
haber bu şahsi görüş diil...bu haberi eklemek ile abd sewgisi olduğunu düşünüyosanız bu sizin sorununuz... bişey diyemem... | ||
07 Nisan 2009, 18:02 | Mesaj No:3 | |
haberi beğenmediniz mi düşüncelerinizi yazarsınız , eleştirirsiniz beni ilgilendirmez buna saygı duyarım ama bana ait olmayan düşünce hakkında yorum yapar, benim düşüncemmiş gibi yansıtırsanız buna saygı duymam... | ||
07 Nisan 2009, 22:00 | Mesaj No:4 |
RE: Ben de Müslüman bir aileden geliyorum...
Hasannasrallah kardeşim sen yenisin galiba. Açtığımız konuları beğenmek yada beğenmemek olarak kriterlere ayırmıyoruz.Yeri geldi biz haber başlığında şarondan bile bahsettik yorum yapmadan yada Ahmed Necat'la ilgili haberi dostlarımızla paylaştık genelde konu açan değil de haberle ilgili yorumu okuyucular yaptı ve konuyu açana neden bu haberi açtın bizene demedik demeyizde....
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
07 Nisan 2009, 22:11 | Mesaj No:5 | |
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | ||
07 Nisan 2009, 22:49 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: Ben de Müslüman bir aileden geliyorum...
TÜRKÜN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOKTUR OLMAZDA MÜSLÜMANINDA MÜSLÜMANDAN BAŞKA DOSTU OOLLLMMMAAZZZZZ |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |