|
Konu Kimliği: Konu Sahibi FECR,Açılış Tarihi: 11 Mayıs 2014 (10:29), Konuya Son Cevap : 11 Mayıs 2014 (19:04). Konuya 10 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
11 Mayıs 2014, 10:29 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 6340 Üyelik T.:
19 Ocak 2009 | Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? A-Yumurtadan neyin çıkacağını araştırıyorlar B-Kainattaki Allah'ın adını bulamamışlar da yumurtada büyüteç ile Allah'ı arıyorlar C-Civciv mi kuş mu çıkacak ona bakıyorlar D-Kalplerinden sildikleri Allah'ı yumurta kabuğunda arıyorlar E-Kendilerine iş edinmeye çalışıyorlar F-Malayani işlerle uğraşıyorlar G-Mısır'da , Suriye'de ve dünyanın değişik yerlerinde zulüm gören Müslümanların çığlıklarını unutmak için kendilerine meşgaleler arıyorlar Sizce bu adamlar yukarıdaki hangisini ya da hangilerini neyi araştıyorlar?
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
Konu Sahibi FECR 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Eskiden Hayat Daha Güzeldi... | Gönülden Dökülen Nağmeler | FECR | 0 | 65 | 12 Ekim 2024 10:01 |
Prof. Dr. Mehmet Görmez'den Önemli Açıklamalar | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 80 | 07 Ekim 2024 20:33 |
Müslüman Bir Toplumu Çökertmek İstiyorsanız | Muhtelif Konular | FECR | 0 | 73 | 23 Eylül 2024 11:06 |
Şehit Haniye İçin Ezgi | MultiMedya-İzleme Vb | Esma_Nur | 1 | 86 | 03 Ağustos 2024 22:38 |
NELERİ BİLMELİYİZ? | Kurân-ı Kerîm | FECR | 0 | 96 | 01 Ağustos 2024 17:31 |
11 Mayıs 2014, 12:36 | Mesaj No:3 |
19 Ocak 2009 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar?
Bunlar yumurta üzerinde hafif kabartma var, o kabartmayı Allah lafzına benzetmişler. Büyüteçle Allah lafzını tescillemeye çalışıyorlar. İnsanoğluna yumurta ya da bir çok şeyde Allah'ın kudretini görmezlikten geliyorlar da eşyalarda Allah lafzını aramaya çalışıyorlar. Eşyalarda Allah lafzını bulsan ne olur, bulmasan ne olur. Bu adamların yaptığına eleştirel bir bakış açısıyla soruyu sorup, şıkların her birinde gerçeklik gerçeklik payı vardır. Şıklara daha bir çok şey ilave edilebilir. Benim aklıma bunlar geldi. Sizin aklına daha farklı şeyler gelebilir
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) |
11 Mayıs 2014, 12:42 | Mesaj No:4 | |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Alıntı:
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
11 Mayıs 2014, 12:48 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 13402 Üyelik T.:
25 Şubat 2011 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Alıntı:
hocam benim de ilk aklıma allah lafzını gördükleri geldi | |
11 Mayıs 2014, 13:06 | Mesaj No:6 | |
19 Ocak 2009 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Alıntı:
Kimi insanlar haram işlerde uğraş içinde Kimi insanlar alavere -dalavere peşinde Kimi insanlar çıkar uğraşında Kimi insanlar iktidar, güç uğraşında Kimi insanlar gereksiz uğraş peşinde Kimi insanlar istikbar peşinde Kimi insanlar tuğyan peşinde Kimi insanlar paralel yapı uğraşı içinde Kimi insanlar mezhepçilik, tarikatçılık, grupçuluk, dernekçilik uğraşı içinde Kimi insanlar kainatta Allah'ın kudretini , ayetlerini göremeyip , şekil ve şemallerde Allah lafzını arama uğraşı içinde Bu uğraş içinde olanlar haklılar mı? Aynı şekilde resimdeki 3 Arap şeyhinin yumurtada Allah lafzını aramaları doğru bir davranış mı?
__________________ Selam Hidayete Tabi Olanlara Kur'an Senin Lehinde ve Aleyhinde Hüccettir(Müslim) | |
11 Mayıs 2014, 16:41 | Mesaj No:7 | |
20 Mart 2014 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Alıntı:
Hocam yavaş yavaş gel ))))bişi demedik kızmana gerek yok resimdeki ugrası dedik en azında bişilerle uğraşıyorlar...diğer dediklerinizde haklısınız lakin konu temamız resimdi..)))
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin | |
11 Mayıs 2014, 18:37 | Mesaj No:8 |
19 Ocak 2009 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Kızmadım ki
11 Mayıs 2014, 18:42 | Mesaj No:9 |
20 Mart 2014 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar?
eywallah hocam...)
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
11 Mayıs 2014, 18:57 | Mesaj No:10 | |
Medineweb Editörü Durumu: Medine No : 41016 Üyelik T.:
08 Nisan 2014 | Cevap: Sizce Bu Adamlar Neyi Araştırıyorlar? Alıntı:
biz müslümanlar bazen gereksiz şeylerin peşine cok düşünüyoruz,,
__________________ *Önemli olan kalp efendim edebi,hayayı, imanı, riyayı Rabbinden korkmasını dürüst olmayı kendinde barındırır,,,, *Eyy gönül...!! yarın Rabbinin huzurunda nasıl çağırılmak,anılmak istiyorsan bu dünya da ona göre yaşa derim,,, "Bir Hiç" | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |