|
Konu Kimliği: Konu Sahibi makbergülü,Açılış Tarihi: 15 Temmuz 2014 (12:46), Konuya Son Cevap : 15 Temmuz 2014 (13:15). Konuya 3 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
15 Temmuz 2014, 12:46 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 17068 Üyelik T.:
03 Mart 2012 | bu çocuk kadar rabbime yakın olmayı ne çok isterdim :( bu çocuk kadar rabbime yakın olmayı ne çok isterdim :( [YT]N__Ruo5mc7A[/YT] GERÇEKTEN İLK DUYDUĞUNUZDA BUNU BU ÇOCUK MU SÖYLÜYOR DİYECEKSİNİZ. Siz ey Müslümanlar! Suskun ve aciz, helâk olmuş ölüler! Hâlâ kalpleriniz sızlamıyor mu, başımıza gelen bu acı felâketler karşısında? Bir halk yok mu? Hiç mi kimse yok, Allah için ve ümmetin namusu için kızacak? Şerefli direnişçilerken, bizleri katil teröristler olarak ilan edenlere karşı duracak! Bu ümmet utanmaz mı, şerefi çiğnenirken? ŞEHİD ŞEYH AHMED YASİN'İN ÜMMETE MEKTUBU... EVET İŞTE BU ÇOCUK BUNU SÖYLEMEKTE.GARDİYANLAR BİLE DAYANAMAYIP YAYINLADI BU VİDEOYU.HANGİ ÜLKE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ AMA BİR MÜSLÜMAN EVLADI BU.RABBİ İLE BAŞ BAŞA.ALLAHIM BU NE GÜZEL İÇTENLİK.DİĞER DİRENEN KARDEŞLERİMİZ GİBİ.RABBİ İLE.PEKİ HANGİMİZ ONUN KADAR ÖZGÜRÜZ ? HANGİMİZ ONUN KADAR RABBE YAKINIZ ?
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
Konu Sahibi makbergülü 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Evde yapılabilecek deterjan ve şampuanlar | Pratik / Faydalı Bilgiler | Mihrinaz | 1 | 186 | 14 Ekim 2023 14:09 |
yeniden merhabalar | Serbest Kürsü | KardelenGül | 12 | 5095 | 27 Eylül 2018 19:05 |
2014 kpss için konu dağılımı | KPSS İstişare/Sohbet | nurşen35 | 1 | 2951 | 11 Ağustos 2014 14:31 |
evde tarhana yapmanın püf noktaları (: | Pratik / Faydalı Bilgiler | Allahın kulu_ | 5 | 4163 | 11 Ağustos 2014 13:07 |
KPSS Birde Böyle Hazırlanmayı Deneyin | KPSS İstişare/Sohbet | Mihrinaz | 9 | 3994 | 11 Ağustos 2014 12:21 |
15 Temmuz 2014, 12:51 | Mesaj No:2 |
03 Mart 2012 | Cevap: bu çocuk kadar rabbime yakın olmayı ne çok isterdim :( boğazım düğümlendi ALLAH 'ım bu nasıl bir güzel şikayet etmektir içine işleyen bir imanın yansımasını yüreğinde hissetmekten başka bir şey yapamıyoruz be çocuk,kimbilir neredesin yada cennettesin özgürlüğümü bir kere daha tefekkür ettiren rabbime hamdolsun uzgn
__________________ لاَ يُكَلِّفُ اللّهُ نَفْسًا إِلاَّ وُسْعَهَا "Allah hiç kimseye taşıyabileceğinden daha fazlasını yüklemez." || BAKARA 286. || MAZARET insanın kendine söylediği en büyük ''YALAN''dır !! .. Velhasıl-ı kelâm. Namaz, duâ, gayret, nâsip. . . |
15 Temmuz 2014, 13:10 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 33478 Üyelik T.:
09 Kasım 2013 | Cevap: bu çocuk kadar rabbime yakın olmayı ne çok isterdim :(
çok kötü oldum :(
__________________ Vakit namazinizi kildiniz mi? Ebu Hüreyre'den (r.a.) rivayetle: Mü'minin durumu yeşil ekin gibidir. Rüzgar ne taraftan gelse onu eğer. Rüzgar durduğunda doğrulur. Mü'min de böyledir. O da bela ve musibetlerle eğrilir. Kafirin durumu ise çam ağacı gibidir. Allah dilediği zaman sert ve dik durur. ][Bela ve musibetlere uğramaz. |
15 Temmuz 2014, 13:15 | Mesaj No:4 |
03 Mart 2012 | Cevap: bu çocuk kadar rabbime yakın olmayı ne çok isterdim :( inan hiçbir şey yapasım gelmedi sadece bunu daha fazla kişi görsün diye paylaştım,herşey ne kadar boş ve biz maleyani şeylerle kendimizi oyalıyoruz rabbime ne kadar yakınız ..... aff ya rabbb aff
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |