|
Konu Kimliği: Konu Sahibi hakaşığı,Açılış Tarihi: 28 Kasım 2014 (10:28), Konuya Son Cevap : 28 Kasım 2014 (20:26). Konuya 15 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
28 Kasım 2014, 10:28 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 45760 Üyelik T.:
27 Ekim 2014 | kalemin allah desin kalemin allah desin bir sen varsın ya rab! Bugulu gozlerimde ki kederim sana hasret ile uzaklarda bedenim kimsesiz muhabbetlerde yalnız sana yanmaktayım bir seni bir seni aramaktayım bir sana bir sana dayanmaktayım ruhumun hicrani goturmekte beni sana kıymetsizlerde kıymetliyi bul der gibi herseyden bi vazgeciş neden ki? Bilinmezlerden gecmek bende ki beni bulmak zorundayım ah!omuzlarımda ki yuk gormezden gelmek seni ahmaklık ah !yuregimde ki sevda koru seni dindirmek imkansız bu beden arar durur elbet bir gun elbet bir gun yaradanını bulur !!! Hakasığı (DEVAMI YAZARLARIMIZDAN
__________________ HAKKA İNAN,SA'YE SARIL ,HİKMETE RAM OL! |
Konu Sahibi hakaşığı 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Mutlu olamıyorum diyenlere ayetler/ medineweb | Psikoloji | Mihrinaz | 21 | 11103 | 29 Aralık 2014 10:38 |
evlilikte sorunlar | Evlilik-Nikah Konuları | hakaşığı | 22 | 10667 | 28 Aralık 2014 10:14 |
tahinli çorek | Börekler ve Hamur İşleri | hakaşığı | 7 | 2278 | 26 Aralık 2014 13:46 |
oylesine.... | Serbest Kürsü | ali70 | 33 | 12102 | 23 Aralık 2014 23:25 |
Ölüm anında yasananlar | Ölüm-Ahiret-Sırat-Mizan-Kader | hakaşığı | 4 | 1891 | 21 Aralık 2014 20:35 |
28 Kasım 2014, 10:32 | Mesaj No:2 |
27 Ekim 2014 | Cevap: kalemin allah desin
yokluk dergahında yaradılana ducar olma dunya tuzaktır;azıgı heva ,heves sen de gozden ibaretsin gerisi ceset gozlerinde olsun masukuna medet ya rab !medet ! HAKAŞIĞI
28 Kasım 2014, 11:23 | Mesaj No:3 |
gün oldu yine sabahın ilk ısıkları ile seslenmeli sana yuregimde tasıdıgım acı tasları dokmeli onune eriyip akmalı cekilmeli aradan BEN RABBİME GELDİM gezerken calişırken anmalı seni dısardan bakan bir goz gibi her an ayrılacakmışcasına alakasız evet simdi duydugum ses zamanı geldi BEN BENİ BİLENE GELDİM insanlara bakarcasına bu gidiş nereye neydi sizi oyalayan su dunya işleri mi nankor kulların arasından sıyrılıp BEN BENİ İSTEYENE GELDİM HAKASİĞİ
28 Kasım 2014, 18:29 | Mesaj No:4 |
Cevap: kalemin allah desin Estağfirullah... Muhteşem şiirler sizden, İlgiyle okumak bizden. Sizin şiirler çok güzel, Devam edin lütfen. Ama davete icabet gereği, Küçük bir lokma da bizden. ALLAH DİYEN KALEMİN Gözlerini haramdan çek Gözün şükrüdür gerçek Huzur bulur nazarın Gözün Allah der hep Ellerini haramdan çek Ellerin şükrüdür gerçek Harama uzanmaz kolların Ellerin hayırla uğraşır hep Bedenini haramdan çek Varlığının şükrüdür gerçek Bedenin sahibi huzurunda Hayırla uğraşır bedenin hep Haramdan çekilen bedenin Allah diye titrer bütün tenin Kaderini yazan bedenin kalemin Bırak Allah desin tüm bedenin ali parlak
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | |
28 Kasım 2014, 18:36 | Mesaj No:5 |
27 Ekim 2014 | Cevap: kalemin allah desin kaleminize saglık kardeş.baskalarının yazılarını ve duygularını okumak hem ders hem zevk bize.duygular yasanır kalem acılır ve yazarsın.rabbim duygularını içtenlikle yasayanlardan kılsın bizleri sahte ve dilinde olanlardan degil ...
28 Kasım 2014, 18:40 | Mesaj No:6 |
bizde olan bi şey yok.her sey allahtan az bucuk yazmaya calısıyoruz işte yazarlarımız da katılırsa memnun oluruz.
28 Kasım 2014, 18:57 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: kalemin allah desin
Yüreğime yazdım Rabbimi Kalem olsa ne yazar, Adını karış karıs sineme kazıdım silsen ne yazar.. Acın gönlümü Adını yazmıs damarlara, Mürekkep kurusa ne yazar... eRkam..
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
28 Kasım 2014, 19:01 | Mesaj No:8 | |
Cevap: kalemin allah desin Alıntı:
Bizde olan bir şey yok. Yazan O yazdıran O, Kendinden kendine bir yoldur O. Bir biz var bizden içeri, Gördün mü bak söylenen hep aynı ilahi. garip ali
__________________ Hay'dan gelir, Hu'ya gideriz. | ||
28 Kasım 2014, 19:05 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 40187 Üyelik T.:
20 Mart 2014 | Cevap: kalemin allah desin
Dilinde olursa sevda,yüregin lal olurmu, Kalbin Aşkıyla yanıyorsa,kalemin Dal olurmu; Sevdiğin Rabbin olursa söyleten o Olmaz mı?
__________________ Ben sizi Allah’ın kitabına ve Resulü’nün sünnetine çağırıyorum: Gerçekten sünnet öldürülmüş ve bidat diriltilmiştir.Hz.Huseyin |
28 Kasım 2014, 19:09 | Mesaj No:10 |
27 Ekim 2014 | Cevap: kalemin allah desin ne yazar murekkep kurusa... hakkı anlatacak diller hep var. susmayı haram kılarım sevdasız yurekler olsa ne yazar
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |