|
Konu Kimliği: Konu Sahibi medinelii,Açılış Tarihi: 06 Temmuz 2008 (14:43), Konuya Son Cevap : 04 Ocak 2023 (20:51). Konuya 20 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
06 Temmuz 2008, 16:00 | Mesaj No:11 |
Cvp: hadi rengini seç, ve nedenin söyle
mavi.... huzur verdiği ve rahatlattığı için....
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
06 Temmuz 2008, 16:09 | Mesaj No:12 |
Durumu: Medine No : 1808 Üyelik T.:
11 Mayıs 2008 | Cvp: hadi rengini seç, ve nedenin söyle Mavi Tamamlayıcı rengi: Turuncu Yükselen özellikleri: Mavi renk, derin ruh dünyasını ve sonsuzluğu ifade ederken sakinliği, güven ve sadakat duygusunu sembolize ediyor.Yeteneğin, güzelliğin, barışın, sevginin, şifanın ve görev bilincinin rengi. Mavi tedavi edici. Fiziksel etkileri: Mavinin sakinleştirici ve dinlendirici özelliği olduğu gibi yüksek nabız, hipertansiyon ve ateşli hastalıklarda tedavi için kullanıldığında iyi bir şifacı. Bir başka deyimle kırmızının panzehiri. |
06 Temmuz 2008, 16:27 | Mesaj No:13 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: hadi rengini seç, ve nedenin söyle
pembe olan ı beğendim
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
06 Temmuz 2008, 18:54 | Mesaj No:14 |
beyazı seçtim.tüm renrenkleri taşıypta hiç biri gibi olmadığı için. aynı zamanda bana göre pembe renk çok çocuksu...;) | |
06 Temmuz 2008, 19:14 | Mesaj No:15 |
Durumu: Medine No : 2004 Üyelik T.:
25 Mayıs 2008 | Cvp: hadi rengini seç, ve nedenin söyle diğer renkler büyükler içinmi
__________________ Bende 1 yumurta var, sende 1 yumurta var. Ben sana 1 yumurta versem, sen bana bir yumurta versen, bende 1 yumurta sende 1 yumurta olur.Bende 1 bilgi var, sende 1 bilgi var. Ben sana 1 bilgi versem, sen bana 1 bilgi versen, bende 2 bilgi, sende de 2 bilgi olur. |
06 Temmuz 2008, 19:25 | Mesaj No:16 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: hadi rengini seç, ve nedenin söyle beyaz saflıgı sembolıze ederken, mecazı bi tabırle genelde kararsızlıgı simgeler. calıskan, temzı ve duzenlı bir karakterıstlık özellıge sahıptır beyaz severler. sizin fikriniz.... bence pembe narınlıgın ta kendısı |
07 Temmuz 2008, 00:06 | Mesaj No:17 |
peki kırmızı neyi ifade eder hele söylede bilelim canım ben kırmızının hastasıyım da biraz
| |
07 Temmuz 2008, 00:13 | Mesaj No:18 |
Gri, gri yoksa siyah. sebebi tam olarak bilmiyorum ama siyah yada gri bana ayrıcalıklı renklermiş gibi geliyor.
__________________ Çağımızın en büyük tutkusu köleliktir. | |
07 Temmuz 2008, 00:33 | Mesaj No:19 |
11 Mayıs 2008 | Cvp: hadi rengini seç, ve nedenin söyle KIRMIZININ ZİHİNZEL VE DUYGUSAL ÖZELLİKLERİ: (Tamamlayıcı rengi:TURKUAZ) YÜKSELEN ÖZELLİKLERİ: Spektrumun bu ilk rengi,motivasyonu,teşvikin,aktivitenin ve ihtirasın sembolüdürYeni bir başlangıç,yeni bir yaşama sevinci ve yeni bir sevginin anahtarıdırEnerjisi çok kuvvetli kırmızının bizlere aşıladığı en önemli duygu,sıcaklık,heyecan ve bir an önce harekete geçme istemidirDevamlılık,fiziksel güç ve azim onun bütünlüğüdürDostluk ve hoş görü pozitif katkıcılığıdırFiziksel,aşk,cinsel istek onun komutunda güçlenir KAYBOLAN ÖZELLİKLERİ:Kırmızı renk dışa dönük özelliklere sahip sıcak bir renkten,insanlara hayat ve enerji verdiği gibi,kalabalık,umursamazlık,inatçılık halleri,görüldüğü gibi,çabuk ve ince titreşimlere sahip olduğundan çoğu defada,kızgınlık ve saldırganlık sık rastlanan belirginlikleri arasında yer alır FİZİKSEL ETKİLERİ:Tembelliğin hüküm sürdüğü yerlerde,hayat ve enerji veren kırmızı tıbbi açıdan,kanda kırmızı kan hücrelerinin oluşması için hemoglobin üretimini arttırırKan dolaşımını hızlandırır,adrenalin miktarını yükseltirKan basıncının ve vücut ısısını artırırFelçlilerin tedavisinde ağırlıklı olarak kırmızı rengin kullanılması da kırmızının bu potansiyelini açıkça ortaya koyar Kırmızı rengin teşhis ve tedavide bir çok hastalığın şifacısı olduğu da tam bir esastırÖnemli bir örneği ANEMİ olarak gösterebilirim siyah renk benim rengım kım dıycek dıye beklıyodum. sıyah gızdır, gızemı tasır |
31 Ocak 2014, 01:32 | Mesaj No:20 | |
Durumu: Medine No : 20781 Üyelik T.:
10 Ekim 2012 | Cevap: Cvp: hadi rengini seç, ve nedenin söyle Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |