|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 27Haziran 2013 (18:55), Konuya Son Cevap : 11 Ekim 2022 (23:33). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27Haziran 2013, 18:55 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | Gidene ne denir ki? Hadi git! Gidene ne denir ki? Hadi git! GİDENE NE DENİR Kİ? HADİ GİT! Gitme!!! Şol gökleri kaldıranın Donatarak dolduranın Ol deyince olduranın Zerreyi ve kübrayı Cümle cıhanı, Seni beni Yaradanın Seni bana yar edenin Seni hem alnıma hem gönlüme Yazanın Aşkına Nebiler nebisi Alemlerin efendisi Yaradanın habibi Resulullahın Aşkına Gitme!!! Hem resuller hem nebiler Hem arifler hem veliler Üçler yediler Kırkların Aşkına Gitme!!! Böyle Seslenmiştik yıllar önce.... Şimdi ise; PEKİ… HADİ GİT… Sanmaki sitemdir, şikayettir ağıttır bu Say ki ardından dökülen bir avuç sudur bu Türküdür destandır şiirdir hikayedir bu Senin için senden vazgeçişimin resmidir bu Diyorsun ki nasip Diyorsun ki Takdir-i ilahi Diyorsun ki gitme vakti geldi… Peki… Öyle olsun, Peki… Canın sağolsun, Peki… Yolun açık olsun. Peki… Hadi git, Üzülme, ezilme, beni düşünme.. Hadi git… Beni bırak böyle bir başına Beni bırak Hz. Yusuf’un kuyusuna Beni bırak Hz. İbrahim’in nârına Beni bırak Hz. Eyyub’un sabrına Hadi git… Sanma ki diner yangınım, Sanma ki biter gözyaşım, Sanma, yanma, anlama.. Hele de benim için hiç ağlama… Hadi git… Sen can olmak Canan olmak, Yar olmak, Yaren olmak dururken Gidiyorsun Peki… Öyle olsun Peki… Canın sağolsun Peki… Yolun açık olsun… Hadi git… Kimse bilmesin anladığımı Kimse görmesin ağladığımı Bırak bu ayrılık artırsın yangınımı, Boşver gitsin, Sende git… Tek kelime etme Konuşma hiç, Neyse… de sus Suskunluğunla vur, Suskunluğunla öldür, Yak bütün şiirleri, Unut beni, kelimelerimi Madem gitme vakti geldi… Hadi git… Tutarım verdiğim sözleri ben, Sana ve sevdama halel getirmem Duada ederim sana beş vakit; Sana gelen bana gelsin Mevla hakkında hep hayırlısını versin.. Hadi git… Ben, Varlığında yokluğuna sevdalanmışım Şimdi yokluğunda varlığına destan yazarım, Düştün ya bir kere şair gönlüme Düştün ya bir kere şiirin menziline, Bil ki gitsende ölemezsin, Ölsende gidemezsin… Sana olan, Sevdana olan yangınım bitmez Biterse ölürüm… Sen düşünme, Sen üzülme, Hadi git… Dinlediğim her türküde Kokladığım her gülde, Gördüğüm her güzelde, Ben seni bulurum, Madem vakit gitme vakti, Madem ayrılığın zamanı geldi, Durma git hadi… Ama bilki unutmam seni, Bilki unutursam tükenirim, Bilki unutursam ölürüm, Bilki ölürsem unuturum İmanım gibi bilirim ki Unutmak TÜKENMEKTİR… Mustafa Türkaslan
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konu Sahibi su damlası 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
TUZSUZ NAFiYE | Kurabiyeler | su damlası | 7 | 283 | 01 Kasım 2024 20:21 |
< Hangi şık > | Forum Oyunları | Esma_Nur | 31 | 2951 | 16 Nisan 2024 23:11 |
Patates Mantısı Nasıl Yapılır? | Salatalar | su damlası | 0 | 179 | 17 Mart 2024 18:01 |
Yalancı Tarhana Çorbası | Çorbalar | Kara Kartal | 3 | 216 | 17 Mart 2024 17:56 |
Fırında Patates Püreli Soslu Köfte Tarifi | Et Yemekleri | su damlası | 0 | 213 | 16 Mart 2024 15:39 |
08 Eylül 2013, 21:24 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 13867 Üyelik T.:
24 Mayıs 2011 | Cevap: Gidene ne denir ki? Hadi git!
Gitmek kolay… ya unutmak?… İhtimal vermezdim bitmesine sonsuz mutluluğun Tek neden varsa soyle nedenini bu ayrılığın Hüzün kapladı birden sevda çadırını Ağlarım içime sensizliğin her anını Dün aklından çıkmaz kanayan yarada İlktin can parçalandı en büyük vedada Git hadi git hasret türküm İnsan yerine koyma artık ne yazar Terk etmek kalbime açtığın en derin mezar kolaysa hadi şimdi git |
08 Eylül 2013, 22:11 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Gidene ne denir ki? Hadi git!
Gidene hiç bir şey denmez!gitmek istiyorsa bırakın gitsin.Ben gidiyorum dediği an kafasında bitirmiştir olayı ztn.Kendinizi yormaya değmez...
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
11 Eylül 2013, 19:30 | Mesaj No:4 |
18 Aralık 2010 | Cevap: Gidene ne denir ki? Hadi git! Gidene "GİTME" Demek de lazım toprağım
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
11 Eylül 2013, 20:15 | Mesaj No:5 | |
Durumu: Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | Cevap: Gidene ne denir ki? Hadi git! Alıntı:
bırak gitsin toprağım gittiği yerlerede selam söylesin )))
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... | |
11 Eylül 2013, 20:22 | Mesaj No:6 |
Medineweb Site Yöneticisi Durumu: Medine No : 1 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cevap: Gidene ne denir ki? Hadi git!
gidene kal demek,kalana git demek doğru değil.gelene "adam olda gel" denilir.gidene güle güle...
__________________ Büyükler fikirleri,Ortalar olayları,Küçükler kişileri tartışır. |
07 Temmuz 2022, 15:21 | Mesaj No:7 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
Kal demedimki gidesin, git demedimki kal diye ısrar edeyim Allaha emanet ol haydi selametle Ne güzel. Hiç kimseyi yormuyor. Dua barındırıyor.
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
11 Ekim 2022, 23:33 | Mesaj No:8 |
18 Aralık 2010 | Ben, Varlığında yokluğuna sevdalanmışım Şimdi yokluğunda varlığına destan yazarım, Düştün ya bir kere şair gönlüme Düştün ya bir kere şiirin menziline, Bil ki gitsende ölemezsin, Ölsende gidemezsin…
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |