|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Aysima,Açılış Tarihi: 25 Ocak 2009 (22:25), Konuya Son Cevap : 12 Ocak 2024 (20:51). Konuya 21 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ocak 2009, 22:25 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 1390 Üyelik T.:
16 Nisan 2008 | Gitmeler Vardır Gitmeler Vardır Gitmeler vardır sessiz sedasız Gitmeler vardır kırgınlıklarla Gitmeler vardır boşlukta savrulurcasına Gitmeler vardır istemeden de olsa Gitmeler vardır gitmeler vardır Can yanar Göz ağlar Kalp kanar Boğazına düğümlenir kelimeler Duygular karışır Med-cezir yaşarsın anbe an Giden kırgın geride kalan kırgın Dalar gözler sorgusuzca öylesine bomboş Düşünemezsin,anlayamazsın Katlanırsın Dua dua arşa çıkar duyguların Fersah fersah uzaklaşırsın umuddan inadına Yine de diken batmıştır eline kanamıştır Bir yerde biter ümidin Gönülde sonbahar rüzgarı esmeye başlamıştır Hoyratca Yinede Devam eder hayat İnatla
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
Konu Sahibi Aysima 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Risale-i Nurda Namaz | Risale_i Nur (Said Nursi) | Aysima | 0 | 2327 | 21 Mart 2009 23:15 |
Son Cüzde Kaçırılmaması Gereken SünnetLer | Kur'ân-ı Kerim Genel | Yitiksevda | 5 | 3099 | 21 Mart 2009 23:06 |
Emir Sultan | Alimler(Rh) | Aysima | 2 | 2507 | 21 Mart 2009 21:22 |
Tevazu | Adap-Edep-Ahlak | Mihrinaz | 2 | 2344 | 26 Şubat 2009 20:27 |
Risale-i Nurlar"'da Yahûdi | Risale_i Nur (Said Nursi) | Emekdar Üye | 3 | 2161 | 25 Şubat 2009 22:35 |
25 Ocak 2009, 23:52 | Mesaj No:3 |
Cvp: Gitmeler Vardır Aysima nereye gidiyorsun beni de götür....
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | |
26 Ocak 2009, 00:35 | Mesaj No:4 |
16 Nisan 2008 | Cvp: Gitmeler Vardır Yüregimin götürdügü yere
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' |
26 Ocak 2009, 00:46 | Mesaj No:5 | |
Cvp: Gitmeler Vardır Alıntı:
Bekle bende geliyorum....
__________________ Dünyayı Güzellik Kurtaracak. Bir İnsanı sevmekle başlayacak herşey... | ||
26 Ocak 2009, 10:07 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: Gitmeler Vardır
aysima seleme türk filmi gibi olmuşunuz benide aranıza alın ne olur..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
26 Ocak 2009, 10:17 | Mesaj No:8 |
Cvp: Gitmeler Vardır gitmek diyorsun; bütün kalabalıkları(nı) omzuna yüklenip gitmek / gibi bir şey yani / ve kalmaksa ondan beter; kalabalıklara karışıp, kaybolmak; ardınsıra peşine düşüp, kendini aramak gibi bir şey / yani denebilir ki, ayağı takılıp uçuruma düşerken tutunmak belki bir dala. üstün başın yırtılır da, sesini duyuramamak hiç kimseye. yani diyorum ki; bütün bozuk enstrümanların iştirakiyle bir senfoni nasıl da muntazam çalıyor her şeyi. ne bu film bitiyor; ne ayağın kayıp düşüyorsun gölgenin peşine. kalmak diyorum bir de; gitmek demek gibi bir şey yani / ve uçurumdan aşağı düşerken eline uzanacak bir el gibi yani. kalabalıkların hepsinin aynı yüz, alınan solukların hepsinin; aynı soluk /veya/ aynı soluksuz olması gibi bir şey yani: kalmak diyorum ya hani o hiç kalamadığım. üstüne titremek gibi: bütün yolları ve dehlizleri birbirine birleştirmek gibi, hani; hangi yolsa senden uzaklaşan, hepsini sana çıkarmak gibi... binbir gece'den biri gibi ya da kaç bin geceden; herhangi biri gibi kararsız yani; gitmek ve kalmak bir türküdür: en bozuk enstrümanların icadı garîb senfoni: hangi akşam, hangisi söylenir, ne bilirsin... | |
26 Ocak 2009, 10:20 | Mesaj No:9 |
Cvp: Gitmeler Vardır İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum | |
26 Ocak 2009, 11:45 | Mesaj No:10 | |
16 Nisan 2008 | Cvp: Gitmeler Vardır Alıntı:
seni yüregimde götürüyorum
__________________ ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |