|
Konu Kimliği: Konu Sahibi guloya:),Açılış Tarihi: 14 Ekim 2007 (02:03), Konuya Son Cevap : 03 Temmuz 2009 (16:51). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ekim 2007, 02:03 | Mesaj No:1 |
kapanmıyor açılan yaralar... kapanmıyor açılan yaralar... kapanmıyor işte açılan yaralar elden ne gelir diyemem gönülden ne gelir gönüle ise fermanı ancak "O" verir geçmişe duyulan özlemdir kapanmayan yaralar yaşanmamış dostluklara tutsaklıktır kimi zaman kalbim hep içinde olduğun sevgileri arar ne yapayım gülüm,kapanmıyor işte açılan yaralar.. yürüdüğüm yollar değil yaşadığım yıllar yordu senden kalanlar hep seni hatırlattı,durdu sabah güneşinin aydınlattığı o duvarda dağların eteklerinde açan çiçeklerde hasretin içimde,hep karanlık buralar ne yaparsan yap,kapanmıyor işte açılan yaralar.. solan çiçek birdaha açmaz bilirsin yağmurun ardından yükselen gökyüzünde yaşamıştım seni bulutların şekilerinde sen gittiğin yerden birgün geri dönsende ben artık yok oldum perşembe gecelerinde aynalar yüzümü göstermiyor yoklukta sadece gözlerin hiç perdesini aralar varlığında bile kapanmıyor açılan yaralar ölüm düşüncesi sarmışken tüm hücrelerimi bilmiyorum göklerden bir ferman gelir mi fermanın sen olmasını istemekten utanırım ölüm sevda iken,dosttan vuslat istenir mi kalbimi nasıl ki sevginle doldurduysam şimdi de acıyla dolduruyorum bu aralar olsun be gülüm varsın kapanmasın artık açılan yaralar..... | |
Konu Sahibi guloya:) 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Herşey sende gizlii | Şiirler ve Şairler | Mihrinaz | 6 | 2618 | 14 Ekim 2007 02:50 |
bugün değil yarınsın sen... | Şiirler ve Şairler | medinelii | 6 | 2808 | 14 Ekim 2007 02:46 |
sevdaya ve sevdalıya...(guloyadan) | Şiirler ve Şairler | Kara Kartal | 3 | 2267 | 14 Ekim 2007 02:35 |
Umudunu Kaybetmeyenlere!... | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2098 | 14 Ekim 2007 02:32 |
guloyadan... | Şiirler ve Şairler | su damlası | 2 | 1804 | 14 Ekim 2007 02:28 |
03 Temmuz 2009, 16:32 | Mesaj No:2 |
RE: kapanmıyor açılan yaralar...
Yasamaktan öte özür bulamayinca aska sonuçlari bir bir gözden geçiriyorum pulluklarla devrilen topragin islakligindaki can madenlerin buharindan elde edilen büyü bazi yasak kitaplarin verdigi dinç duygular nelerse ki yasamak sözünü asi kilan nelerse ki lekesiz, umutlu ve budala. Denedim. Soguk sular dökünüp firladim sokaklara sorular sordum nice kara sifatlari üstüme alaraktan iste boynum, agzim sehvet yalaklarinda çarpistim, and içip ayna kirdim dogadan bir vahiy bekledimse bosuna baktim aksam herkesin kabul ettigi kadar aksamdi hiç bir mesru yani kalmamisti hayatimin. Sözlerimin anlami beni ürkütüyor böylesine hazirlikli degilim daha. Bilmek. Bu da ürkütüyor. Gene de biliyorum: Kapanmaz yagmurun açtigi yaralar çocuklarda | |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |