|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 27 Mayıs 2009 (12:45), Konuya Son Cevap : 30 Mayıs 2009 (10:05). Konuya 9 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
27 Mayıs 2009, 12:45 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git.... Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git.... Artik Seni Sevmiyorum Artik Aglamiycamfirtinalara Yagmurlara Musade Etmiycem Yuregimde Musade Etmiycem Gozyaslarima Paramparca Olan Yuregime Artik Senin Sevginin Tohumlarini Ekmiycem Kurutacagim Onlari Bida Acmasinlar Bidaha Yesermesinler Bir Daha Hic Cikmasinlar Diye Ismini Silecegim Yazdigim Sevda Sokaklarindan Hasretini Ozlemini Yuklemiycem Yuregime Bombos Kalacak Hicte Kolay Olmayacak Biliyorum Ama Yapacagim Kiracagim Icimdeki Zinzirleri Beni Sana Baglayan Tum Yollari Kesecegim Hasretinle Ozleminle Sevginle Buyuttugum Narin Cicekleri Kokunden Kesip Atacagim Bilmedigim Bilemedigim Ufuklara Yelken Acacagim Belki Bir Daha Olmuycak Belki Birdaha Sana Demiycem Seni Ne Kadar Sevdigimi O Iki Kelimeyi Ne Kadar Bildigim Kutsallik Ahdettigim O Iki Sihirli Kelimeyi Bida Anmiycam Sana Soylemiycem Hayatta Hic Bir Seyi Ertelememeyi Ogretmeye Calistim Ogretemedim Olmadi Hayatinda Keskeler Olmasin Dedim Yapamadin Seni Ve Senle Olan Butun Yollarimi Kapatiyorum Kesiyorum Isyanlarim Bana Yeter Kalsinlar Benle Okuyanlar Anlasin Ne Kadar Seni Sevdigimi Bilsinler Adini Bile Koyamadigin Benim Sevgimi Sevgiye Inanmiyanlarin Yasadigi Bu ***** Dunyada Gun Gelsin Senin Yuregine Ekilsin Sevda Tohumlari Sevgiler Ozlemler Hasretler Belki Sevemeyen Yuregin Anlar Anlarda Aglar Belki Belki Beni Hatirlarsin Gunun Birinde Belki Beni Hep Hatirliycaksin Belki Diyceksin Elini Bile Tutamadigim Yuzunu Bile Goremedigim Beni Cok Seven O Insan Nerde Diyeceksin Belkide Belkide Bu Dunyadan Baska Dunyalarin Oldugunu Dusuneceksin Belki Gozlerinden Akan Her Damla Yasta Beni Goreceksinbelki Diyceksin Ben Ne Yapmisim Diye Ama Ben Olmuycam Hayatinda Oldugum Zaman Beni Kabul Etmedigini Kabul Edemedigini Yuregine Bir Turlu Yerlestiremedigini Sevgimi Yesertemedigini Hatirliycaksin Belkide Agliyacaksin Uzuleceksin Ama O Sevgi O Sevda O Ozlemleri Tasiyan Yurekte Olmuycaksin Artik Gozlerine Yasta Dolsa Her Akan Gozyasinda Benni Gormek Istemesen Bile Yagan Deli Yagmur Damlalarinda Yine Beni Goreceksin Her Esen Firtinada Yuzune Dusen Her Kar Tanesinde Her Yerde Beni Goreceksin Seninde Gun Gelecek Biri Yuregini Calacak Ozaman Beni Hatirliycaksin Ve Agliyacaksin....... ...dunyadaki Butun Mutluluklar Senin Olsun Şimdi Defol Defol GiTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.... alıntı....... |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 14813 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | su damlası | 6 | 3607 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 2989 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3246 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2737 | 02 Ekim 2009 11:25 |
27 Mayıs 2009, 13:11 | Mesaj No:2 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git.... Sevgi bu kadar ayaklar altına düşürülür mü yaaa !... Hem kula kul olunur mu yaaa !... Bu düşündüklerinizi , yazdıklarınızı ALLAH ile bir çarpsanız keşke...Sizin kalbinize hiç KABE çarptı mı AZİZİM?... :( |
27 Mayıs 2009, 13:13 | Mesaj No:3 |
02 Ocak 2009 | RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git.... sanırım bu sözler yazara değilmi yağmur kardeş?) |
27 Mayıs 2009, 13:17 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 38 Üyelik T.:
30Haziran 2007 | RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git....
Hem yazana; Hem de yayınlayana..... Yani kıyısından sana da uzanıyor kum tanesi... Bu tür söylemleri yayınlayarak ,insanların SEVGİ algısını dünyevileştirdiğinizi , o algıya zarar verdiğinizi.. İnsanların yaaa.. demekki sevgi böyle birşeymiş, yaşandı mı böyle yaşanırmış türünden düşüncelerinin magazinleşmesine izin vermemek engel olmak lazım... Yazan da yayınlayanla aynı hislerledir unutmayın... Aynı olmasa da kıyısından köşesinden.... Algıları doğru oturtmak lazım vesselam.... |
27 Mayıs 2009, 13:22 | Mesaj No:5 |
02 Ocak 2009 | RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git.... belki zamanında yaşadığım bir his belki de hoşuma giden duygulara tercüman olabilecek bir şiir olduğunu düşünerek astım bu yazıyı buraya..katılmak zorunda değilim.sizde değilsiniz.insanların sevgi anlayışını dünyevi ya da uhrevi şeklinde biçimlendireceğini zannetmiyorum bu yazının...düşünceleriniz ve de yorumlarınız için teşekkür ederim. selametle.. |
27 Mayıs 2009, 15:34 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 8150 Üyelik T.:
15 Mayıs 2009 | RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git....
ibrahim tatlıses in çok sevdiğim bir şarkısı geldi aklıma bak şimdi "SEVMEZSEN SEVME..." |
27 Mayıs 2009, 21:10 | Mesaj No:8 |
RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git....
İnsan bazen öylesine kapılır gider ki Ne gittiği yeri ne yoluun sonunu bilir İnsan öyle bir sever ki öyle bağlanır ki Kime niye nasıl sevgi beslediğini bilmez Rabbim dünyevi neşe ve fani sevgilerin arkasına takılıp da kendi sevgisini unutmaktan Muhafaza kılsın | |
27 Mayıs 2009, 23:47 | Mesaj No:9 |
RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git....
Yazar hangi duygularla bu şiiri yazmış bilinmez ama ne olursa olsun sevmiyorsun anladık ta niye defol diyorsun kardeşim ....Dünyevi her sevgi birgün tükenmeye veya sonunda acı çekmeye mahkum .
__________________ EN GÜZEL AŞK: ALLAH! | |
30 Mayıs 2009, 10:05 | Mesaj No:10 | |
02 Ocak 2009 | RE: Artik Seni Sevmiyorum ......Defol Git.... Alıntı:
| |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |