|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 31 Mayıs 2009 (13:56), Konuya Son Cevap : 01 Ekim 2023 (21:48). Konuya 8 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
31 Mayıs 2009, 13:56 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | vedalar soğuk olur sıkı giyin vedalar soğuk olur sıkı giyin İncinecek hal kalmadı bende sana sadece bir tavsiye; vedalar soğuk olur sıkı giyin! üşüyorum... duracağım burada gidişini seyredeceğim kıpırtısız sakin gibi görüneceğim kavgasız olacak fırtınasız olacak saçma sapan olacak arkandan sessiz bakacağım ben yine salağı oynayacağım... hayalleri taştan bir sevdaydı bizimkisi. kırılmazdı. yağmura kara dayanıklıydı. çığ olup düşerdi de kendine zarar vermezdi. kopmazdı. gidişler dönüşlere gebeydi de hep acıtırdı her el sallayış. özlemler acıydı. yürek dabırsızdı. her dönüş doğuştu aslında yeniden. ölüp ölüp dirilmek gibi değil de erince doğmaktı. ama önce hayaller öldü! (cenaze meydanda kaldı ulu orta) gönlüme bir kor düşer gitme öyle zamansız önce hayaller biter yanar külsüz dumansız acıyorum... ya da acıyorlar... elimde kalanları sayamıyorum. nasıl sayabilirim. ateş altında heryerim... dokunulamıyorum onarılamıyorum dona kaldım yanarken. sadece acıyorum acınılıyorum... demişler inanmış ağlayışları geçer sanmıştım. bir maddeyim... bedenim var senden kalan. benden gotürdüklerini isteyemiyorum. sen giderken sen olsaydın benden gitmezdin. sen olmadın belki de hiç! bilmiyorum sensizliği... baharlar hiç gelmez mevsim hep kış olur günlerime güneş doğmaz hislerim uyur takvimleri kopardım attım sen giderken. saatleri kırdım... zaman!dan söz edilmesini istemiyorum artık... kış! soğuk işte. herkese olduğu gibi... derlerdi hep de inanmazdım vedalar soğuk olur sıkı giyin! ben bahardan kalmayım... sana yangındım ama sensiz üşüyorum... ve uyuyorum... hala! dilimden hiç düşmez adın hasret olur yüreğimde sızı dinmez gülmek güç olur acı işte. hangi hecesinden tutarsan tut bu böyle. ne sancım diner ne ağrım. sattım 3 kuruşa gülüşlerimi... bak gamze gamze dolmuyor yüzüm. bak acı! bak yaş! bak soğuk! bakma... anlamayacak kadar uzağız artık. haa soğuk. demişlerdi zaten... ama yapacak birşeyim yoktu. sonunu bile bile lades dedim ben... mahkumdu! ayrılıklar yara açar yara üstüne yağmur ağlar sensizliğe iç çekişime sensiz olmaz bu yerlerde dünya dar olur eğer gidersen bu aşka çok yazık olur gittin... yükelmin öznesi mühim değil aslında. gidildi. onarılmaz yaralarımız var artık. susuz tokluk arıyoruz belki de. yazık oldu mu? bilmem... olur mu? sadece üşüdüğümü hissediyorum... vedalar soğuk olurmuş ben yolculuklara senle çıkmaya alışkındım oysa... Alıntı... |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 14840 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | su damlası | 6 | 3612 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 2994 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3261 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2740 | 02 Ekim 2009 11:25 |
02Haziran 2009, 15:45 | Mesaj No:2 |
RE: vedalar soğuk olur sıkı giyin
İncinecek hal kalmadı bende sana sadece bir tavsiye; vedalar soğuk olur sıkı giyin!düşünceli000 İnşallah veda etmek zorunda kaldıklarımız olmaz zor bir dururm | |
02Haziran 2009, 18:38 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: vedalar soğuk olur sıkı giyin
gönlüme bir kor düşer gitme öyle zamansız önce hayaller biter yanar külsüz dumansız BİRİLERİ ELVEDA DER ÜZÜLÜRKEN BİRİLERİDE ÖZLEDİĞİNE KAVUŞTUĞU İÇİN SEVİNİR |
16 Kasım 2016, 21:08 | Mesaj No:4 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 |
takvimleri kopardım attım sen giderken. saatleri kırdım... zaman!dan söz edilmesini istemiyorum artık... kış! soğuk işte. herkese olduğu gibi... derlerdi hep de inanmazdım vedalar soğuk olur sıkı giyin! Vedalar soğuk olur sıkı giyin...çok güzel bir paylaşım emeğinize saglık...
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
16 Kasım 2016, 23:21 | Mesaj No:6 |
Medineweb Baş Editörü Durumu: Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | Yazınin bütün hüzünlü havasini dağıttın mehmet akif Vedalar haaa...biraz aramı versen ders kitaplarina acaba Şiirin başlığından nerelere varmışsın baksana
__________________ ~~~ Bilmediklerimi Ayaklarımın Altına Alsam Başım Göğe Ererdi ✒~ |
17 Kasım 2016, 08:35 | Mesaj No:7 | |
Alıntı:
| ||
08 Ekim 2017, 20:59 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 |
İyileşti Yaralı Kanatları Yüreğimin Uçuş mu.. Kaçış mı...Bilmem. Bir Gidişin Hazırlığı Var İçimde.. Vedalar soğuk olur sıkı giyin!!!!
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
01 Ekim 2023, 21:48 | Mesaj No:9 |
Durumu: Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | vedalar soğuk olurmuş ben yolculuklara senle çıkmaya alışkındım oysa...
__________________ "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |