|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 09Haziran 2009 (17:50), Konuya Son Cevap : 05 Ocak 2011 (23:23). Konuya 2 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
09Haziran 2009, 17:50 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Dargınım Dargınım Elleri kana bulanmış bu şehrin Binlerce katili gece karanlığında Umarsızca alıvermiş koynuna. Ve hiç utanmamış… Sözleri umudu anlatmaz olmuş Arabesk bir renk katmış şarkısına. Ve dili Türkçe den uzak yabancılaşmış. Rüzgarları okşamaz olmuş saçlarımı Soğuk hırçın ve sert Fırtınalar estirmiş ve dalgalar yutmuş gemileri. Her gece saçlarımda dolaşırken elleri Birden üstümden eksik eder olmuş gölgesini Martılar uzak kalmış bu şehrin denizlerine Zehirli bir maviymiş denizin rengi Ve acımasız nefret akıtır olmuş yağmurları. Çiçek açmaz olmuş toprağında Kuraklaşmış çöle dönmüş. Cehennem sıcağında kül olup savrulmuş ağaçları Ve kuşlar can vermiş sessiz ve masum. Sessiz çığlıklar duyuluyormuş geceleri Sokaklarda... Dilenen çocuklar yankesici amcalar Ve kötü tabir edilen kadınlar. Karanlığa mahkum olmuş bu şehir Doğmaz olmuş günleri. Gözleri yaşlı kalmış bu şehrin Ve kimseler sileyim diye uzatmamış mendilini Ve şehir içine dönmüş susmuş üzülmüş Yağmur yağmaz olmuş kuraklık yayılmış Yokluk can almış yuva dağıtmış Merhameti kalmamış bu şehrin Kimsesiz bırakmış çocukları Üzüntüye itip öç almış ve nicedir Tüm sokak çocukları yaralanmış. Beni anlayamaz olmuş bu şehir Bakamaz olmuş gözlerime Göremez olmuş kederlerimi Sevgi kalmamış içinde Kaldırımlarına dönmüş kalbi. Ruhu çoktan çürür olmuş bu şehrin Kulaklarını kapatıp duymaz olmuş sesimi. Hayata ondan yana tutunduğum Bazen aylakça sokaklarında dolandığım Denizinde umudu bulduğum şehir Bil ki; Dargınım sana! |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 14838 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | su damlası | 6 | 3611 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 2994 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3261 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2740 | 02 Ekim 2009 11:25 |
09Haziran 2009, 22:27 | Mesaj No:2 |
RE: Dargınım
EY ŞEHİR! Ey şehir, beni benden alan yedi tepe! Sokaklarında yalan, Ruhunda nice hasretlikler yatan, Koca şehir! Ey şehir, Sevda türkülerinin soluksuz okunduğu Çamlıca! Uzaklarda Kınalı bakar Kız Kulesi’ne, Sevdaya aşina Koca şehir! Bir ben çok gelirim sana, Heybeli zindanlarına tutsak eden Koca şehir! Ey şehir! Bir de denizin var Benim yüreğimi yarar gibi Toprak anayı ayıran. Gemiler geçer aşk yüklü, Dümeni kırık. Limanına sığınmak ne mümkün, Fırtına yüklü ey şehir! Sarayların var güllerle bezenmiş, Bülbüle yasaklı koca şehir! Gönülleri yaralı koyan ey şehir! Sitemim var sana,kendi kocaman, Yüreği küçücük ey şehir | |
05 Ocak 2011, 23:23 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 |
Yüreğinize sağlık olsun canlar..Hayırlı paylaşımlar dilerim..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |