|
Konu Kimliği: Konu Sahibi Huzurİslam,Açılış Tarihi: 14 Ekim 2008 (02:02), Konuya Son Cevap : 25 Aralık 2010 (23:36). Konuya 7 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
14 Ekim 2008, 02:02 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 9 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | ..Şahid Ol Kalem..! ..Şahid Ol Kalem..! Dökülsün aynanın sırları! ... Göğsümde kişneyen atların, toynaklarına vurup duran sesin ritmiyle doğrult beni! ... Kandillerin bir bir döküleceği günde, nur ile süzül defterime; şahit ol kalem! .. Nun. Kaleme ve Yazdıklarıma And Olsun ki * Her şey aşk için! ... istikametlerimde şefkâtli ellerin anne merhametiyle, bütün köşelerini tutuyorum hayatın; artık sevgisizliğe sobe! ... Dağların yürütüldüğü günde kesilir adımların, toprak tutmaz ayak uçların; şahit ol kalem! .. Nun. Kalem ve Yazdıklarına And Olsun ki* Her şey aşk için! ... Firak perdesinin ardında seyredilen dağların hızlı adımlarıyla erişilecektir vuslata … Filiznur Atalan __________________________ * Nûn . Kalem ve Yazdıklarına And Olsun ki - Kalem 68/1 |
Konu Sahibi Huzurİslam 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Yüreğimden Nağme-i Ç/alıntılar | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 3 | 2390 | 13 Ocak 2010 22:19 |
Sabr-ı Sükut/ medineweb.net | Şiirler ve Şairler | Esma_Nur | 4 | 2619 | 13 Ocak 2010 22:12 |
Sen Bilme Beni, Ey Ebed Güzeli! | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 3 | 2351 | 13 Ocak 2010 21:56 |
54.Haftanın Misafiri ''kocaklar'' | Hafta'nın Misafiri | Emekdar Üye | 26 | 11515 | 10 Ocak 2010 20:32 |
Yâr Kucağı | Makale ve Köşe Yazıları | dua dilencisi | 1 | 2040 | 09 Ocak 2010 00:08 |
14 Ekim 2008, 02:26 | Mesaj No:2 |
14Haziran 2007 | Cvp: ..Şahid Ol Kalem..! kalem göz yaşı dökermi.? tutan ellere sormalı... yazarken yürek titrermi.? bir cevabı olmalı.. öyle hafi dirki sırrı.. tek kişi anlamalı, kalbden geçen gizli bağı.. yüklenmezdi taşıyamayacağı dağı, bilseydi ağırlığını.. hissetseydi hakiki varlığı, yaşamazdı darlığı... artık sadece ağlamak var.. belki vuslata kadar.. taşıyamıyor kalıp dar.. yüklendiği yanına kar.. kabuk tutmuş yaraları, tek saracak ALLAH var.. ALLAH yar yar.......... yar ALLAH yar............. ona açılan eller, geri dönmez istiğfar |
14 Ekim 2008, 03:27 | Mesaj No:3 |
Durumu: Medine No : 16627 Üyelik T.:
11 Şubat 2012 | Cvp: ..Şahid Ol Kalem..! Allah razı olsun.... BU DUA İLE YÜCE YARATICIMA İLTİCA EDİYORUM Her şeyden evvel, alemlerin Rabbi Allah’a ilmi adedince hamd-ü senalar, alemşümul din ve davanın şerefli Mübelliği Efendimize kainatın zerreleri sayısınca salat ve selam ediyor, sonra da bir kez daha el açarak Rabbimize yalvarıyoruz Ben naçar kulunu kadın-erkek bütün kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı, dostlarımızı ve sevdiklerimizi önümüzden, arkamızdan, sağımızdan, solumuzdan gelecek tehlike ve musibetlerden, muhafaza buyur Sana iman etmiş masum kullarının aleyhinde entrika çevirenlerin komplolarını başlarına yık Ve bize haksızlık yapıp zulmedenlere hadlerini bildir Haddini aşıp, hukukumuza saldıran mütecavizlerin şerlerini üzerimizden def et Ehl-i iman hakkında kötülük düşünen ne kadar şerir varsa, Sen bizi onların şerlerinden ve tuzaklarından koru Kafirlerin azgınlıklarını, facirlerin entrikalarını başımızdan defet Dünya ve ahiret ihtiyaçlarımızı karşıla Hakkında beslediğimiz hüsn-ü zanda bizi tasdik et Efendimiz Hz Muhammed’e (SAV) aile fertlerine ve bütün ashabına selat-ü selam ederek bunları senden dileniyoruz |
14 Ekim 2008, 08:26 | Mesaj No:4 |
Durumu: Medine No : 7 Üyelik T.:
14Haziran 2007 | Cvp: ..Şahid Ol Kalem..!
amin.. amin.. amin.. sağol muhtarım.. huzurislam çok güzel paylaşım emeğine bereket..
__________________ Her insan hata eder. Hata işleyenlerin en hayırlıları tevbe edenlerdir. Tirmizî, Kıyâme, 49; İbn Mâce, Zühd, 30. |
19 Aralık 2008, 02:34 | Mesaj No:5 |
14Haziran 2007 | Cvp: ..Şahid Ol Kalem..! DoğruLuyorum rukudan,kıyama... BiSMiLLaH.. bu aşk SANA AŞiKAR! Ve Sen Ey AŞK!! KALEM hakkı için söyLe!! Senin ömrün bir ''sus'' boyundamıydı ki öLçüsü aLındı.. Kefenini diktiLer senin Ey KaLem!! Ey AZRAİL heLe bi dur,nazar etme ömre, Çenemi bağLa Ey İSRAFİL,bağLaki yazmasın KALEM'im.. Onun yaz/gısı AŞK'tır,bükmeyin boynunu eLif gibi dik kaLsın.. KınaLadım mürekkebimi, ALLAH'a adadım..İzzet-i dergahında kabuL buyur Rabb!! KabuL buyurki; Sen AŞkım, KaLemde Şahidim oLsun |
19 Mayıs 2009, 21:20 | Mesaj No:6 |
Durumu: Medine No : 5446 Üyelik T.:
30 Kasım 2008 | RE: ..Şahid Ol Kalem..!
Kalemin Aşkı Öyle bir yürek ki! Kaleme dökülen,özlemleri anlatan, Duygularını mürekkebe yükleyen, Hislerini çizimlerle tamamlayan, Her kelimenin sonuna bir aşk yazan, Öyle bir kalem ki çoraklaşmış toprakta işlenen nakış gibi, Öyle bir kalem ki gecenin karanlığında parlayan yıldız gibi, Öyle bir kalem ki coşkun ırmaklar gibi, Öyle bir kalem ki dökülen her kelimeyi parlatan güneş gibi, Öyle bir akıl ki! Silahın kalemin ola. Öyle bir düşünce ki kaleminden akan mürekkep ola. Düşüncelerin gerçeği anlatan satırdan okuna. Öyle bir kalemin olsun ki her kelimenin sonunda bir mutluluk doğa. Ey yüreği güzel insan! Kalemine sahip çık ki almasınlar ellinden. Anlatamadığın düşüncelerin satırlara yansıya, Gelecek nesil seni kaleminle tanıya, Silahın yapamadığını kalemin yaptığını anlaya, Tüm güzelliklerin öncüsü olan bitmez tükenmez kalemin Aşkın ve barışın kalemlerle yazılıp imzalandığı unutulmaya... Ali Asker Çataltaş |
25 Aralık 2010, 10:12 | Mesaj No:7 |
Durumu: Medine No : 6969 Üyelik T.:
10 Şubat 2009 |
Yazılan her kelime her kıta insan düşünceye sevkediyor okurken anlamaya anlarken tefekküre sürüklüyor insanı kaleminize kuvvet Allah c.c. razı ve hoşnut olsun...
__________________ Doğru zamanda yapılan yanlış ,yanlış zamanda yapılan doğrudan evladır.. |
25 Aralık 2010, 23:36 | Mesaj No:8 |
Durumu: Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Ufak bir düzeltme yaptım..Hakkınızı helal edin..Emeğinize yüreğinize sağlık..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |