|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 21Haziran 2009 (12:35), Konuya Son Cevap : 21Haziran 2009 (12:35). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
21Haziran 2009, 12:35 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Buğulu gözler kimi özler! Buğulu gözler kimi özler! Ağla Gönlüm Sen hiç durmadan ağla Sinede hiç Bir yaş kalmasa ve durmayan sel olsan da Tufanın Ayak izlerinden Dem vursan ve hali kuşatsan Yinede Ne olur Sen hiç durma Benim için yorulma Artık Bizarlığın eşiğinde Başlamıştım bir seyri sefere Sevda Hasretinin en Acımasız badiresinde melalimle Aşkın Açılan pençesinde Anın yaşattığı tiz ürpertilerle Sensizliğin Aksettiği hicranla Baht mı kalır solgun heveslerde Gönlümden Ne kadarda bir sitem Nüksetse de ne fark edecek ki Sen Ne olur hiçbir Zaman hicrana fırsat verme Aklımı Kendi ellerimle Sende acı kederle gark etme Derdin Derinliğinde İnleterek artık heder etme Kim Duyacak ki bizim Sedamızı ey gönlüm sen ağla Kendi İçinde durmadan Mahşeri yaşatır sözlüm bakma Ey Civan gözlüm Selvi nazlım neredesin ses ver Ne yaptım Ben sana ki Hak Aşkına bir anlatsana sukutunla Sevdana Hasret bırakmadan Artık melalime aksana hicranla Bıraktın Baş başa artık beni Sen derdin en kıdemlisiyle hazana Allah aşkı İçin bir kez de Sızıyla sen dirilsen kalbi hissetsen Şimdi Ben tıpkı şifasız Kanayan bir yarayım sancılardayım Gecelerin Mateminde söyle Daha aşkın için ne kadar yanacağım Sensizlik İkliminde hıçkıran Gönlüne küsen virane ve aşkı demdeyim Mustafa CİLASUN |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 15103 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbb-ı Nebevi ve Alternatif Tıp Bilgileri | su damlası | 6 | 3680 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 3016 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3295 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2769 | 02 Ekim 2009 11:25 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |