|
Konu Kimliği: Konu Sahibi KuM TaNeSi,Açılış Tarihi: 22Haziran 2009 (21:55), Konuya Son Cevap : 23Haziran 2009 (10:42). Konuya 1 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
22Haziran 2009, 21:55 | Mesaj No:1 |
Durumu: Medine No : 5998 Üyelik T.:
02 Ocak 2009 | Papatyanın düşleri kırıldı baba Papatyanın düşleri kırıldı baba PAPATYANIN DÜŞLERİ KIRILDI BABA Keşke olsaydın… Ama uzakta, ama yakında Ama hasta, ama sağlıklı Ama olsaydın… Var olduğunu bilseydim Kendimi güvende hissetseydim Çocuk yaşta bırakıp gidince Papatyanın düşleri kırıldı Biliyor musun baba? Artık gökyüzüne de bakmıyorum Çünkü en büyük yıldız kaydı Dayanağım, sığınağım Her şeyim canım babam Varlığın var olmam için yetecekti Sen gittin Taşlarım yerinden oynadı Ben bittim! Hayatımın gençlik satırlarında Hep yalnız kaldım Artık yalnızlığımla büyüyorum Şimdilerde hayat denizinde ha battı ha batacak durumdayım Sırtımı dayayacağım koca dağ nerdesin? Günlüğümün tümünde senli cümleler ve seninle sohbet var Heybem sana anlatmak istediğim kelimelerle dolu Hiçbir liman seninki kadar güzel değil babacık Gel diyemiyorum Giden baharın dönmeyeceğini biliyorum Ama öyle hissediyorum ki En kısa zamanda ben baharıma döneceğim Seni çok özlüyorum babacık Yokluğunun acısını her hissedişimde Boğazımın her iki kenarına sanki yumrular oturuyor Keşke sensiz kalmanın kokusunu hiç bilmeseydim Papatyam demeni özledim Minicik kızmalarını özledim Gözyaşlarımın üstüne kondurduğun öpücükleri özledim Bakışlarındaki merhameti sevgiyi özledim Okul çıkışı kapıda beklemelerini özledim Kanatlarının altına sığınmayı özledim Bizler için yaptığın duaları özledim Yerin her zaman yüreğimin kıyısı Papatyan seni çok özlüyor babacık Keşke olsaydın… Ama uzakta, ama yakında Ama hasta, ama sağlıklı Ama olsaydın… MEHMET ORHAN DURDU |
Konu Sahibi KuM TaNeSi 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
41.Haftanın Misafiri Belgin | Hafta'nın Misafiri | Belgin | 37 | 14840 | 04 Ekim 2009 16:49 |
Neden Su içmeliyiz(46 sebep) | Tıbbı Nebevi ve Alternatif Tıp | su damlası | 6 | 3612 | 04 Ekim 2009 12:50 |
Yokluğuna Alıştırma... | Şiirler ve Şairler | KARAKÖSE | 1 | 2994 | 04 Ekim 2009 12:45 |
Kırgınım Sana /medineweb | Şiirler ve Şairler | su damlası | 8 | 3261 | 02 Ekim 2009 19:49 |
google amcam düzeltir işi bilir herşeyi =) | Resim/Karikatür | Esma_Nur | 2 | 2740 | 02 Ekim 2009 11:25 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |