|
Konu Kimliği: Konu Sahibi DAMLA AYDIN,Açılış Tarihi: 25 Ekim 2009 (16:48), Konuya Son Cevap : 25 Ekim 2009 (16:48). Konuya 0 Mesaj yazıldı |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
25 Ekim 2009, 16:48 | Mesaj No:1 |
Yanılgımın yaygarası II Yanılgımın yaygarası II Bugün hiç bir sağır kelam düşmeyecek dilimden Böyle başlamalı izbe hikayem Uçsuz bucaksızlığını böyle dökmeliydim kaleme.. Bugün hiçbir şey sızmayacak satırlara Ölemezmişim haybeden sen diye nefes arasında Ütopik hayaller kurdurup külle köz arası koyma.. Bugün yarama sen bastığımı acı niyetine dizmeyecek dilim Al artık ruh-i bedeni Satır aralarına koyma Dizlerim kanıyor yalçın yokluğuna vurma.. Salma gözbebeklerini gözbebeklerime düşüyorum Alma soluk kesen nefesini,üşütme teni Dökmeden yürüyemiyorum,kırma asi direncimi.. Çok gürültülü sensizlik,sağır kalıyorum Ne çok sustun çığlık çığlığa Böyle başlamalı belkide mahvi masalım.. Bayatlamış bir ruhla,küflü sesimle soruyorum Bedenin vitrininde mevsimsiz mi kaldım, Hangi mevsimdin ki beni üzerine alamadın? Esmer zaman sen damarımdan sızıyor kanıma Mayhoş gülüyorum şaha kalkmış sen acılara Hain sevgilinin son demidir biliyorum.. Başına buyruk pörsümüş zaman(ım) Aşındırılmış yaş kalıplarına artık sığamıyorum Sahi hangi mitolojik zamandan kalma bu hüznüm.. Yutkunuyorum ölümü sana yakıştırdığımda Katıksız hüzne talip oluyor çürüyen yanım Düşüyorum bak yine sen diye son diye vesayre.. Damla Aydın (25.10.09) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
Konu Sahibi DAMLA AYDIN 'in açmış olduğu son Konular Aşağıda Listelenmiştir | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
Ölümün Sen yanı | Şiirler ve Şairler | Yitiksevda | 1 | 1959 | 22 Kasım 2009 11:14 |
Acı Benden Yana... | Şiirler ve Şairler | DAMLA AYDIN | 0 | 2291 | 07 Kasım 2009 12:17 |
Dağıtılmış Dağılmalar | Şiirler ve Şairler | dua dilencisi | 5 | 2743 | 03 Kasım 2009 10:32 |
Eylül Yüzün | Şiirler ve Şairler | Emekdar Üye | 2 | 1580 | 02 Kasım 2009 18:32 |
Vaveyla | Şiirler ve Şairler | Yitiksevda | 1 | 1896 | 27 Ekim 2009 14:18 |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |