|
Konu Kimliği: Konu Sahibi HakikaT,Açılış Tarihi: 07 Şubat 2011 (21:15), Konuya Son Cevap : 04 Mart 2011 (17:36). Konuya 4 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:1 |
Durumu: ![]() Medine No : 10886 Üyelik T.:
04 Ekim 2009 | Dost Dediki... Dost Dediki... ![]() DOSTUM DEDİKİ:Sözün bittiği yerdeyim,medet ya ALLAH ım,göğsüm daraldı içim daraldı..! DEDİN Kİ :Elem neşreh leke sadrek;(Biz senin göğsünü açmadık,basiyretini genişletmedik mi?) DOSTUM DEDİKİ:Yük oldu dertlerim ALLAH ım taşıyamıyorum artık,belimi büktüler! DEDİN Kİ :ve vada’na anke vizrakelleziy enkada zahrak;(Belini büken yükü üzerinden almadık mı?) DOSTUM DEDİKİ:Şikayet etmek değil benimkisi ALLAH ım,hoşgörüne sığınarak ufak bir sızlanma! DEDİN Kİ :ve rafe’na leke zikrek:(Namını yükseltmedik mi?) DOSTUM DEDİKİ:Altından kalkamıyacağımı düşünüyor,üzülüyorum Güç geliyor ALLAH ım! DEDİN Kİ :feinne meal usri yüsran inne meal usri yüsra(Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!Hiç şüphesiz,her güçlükle beraber bir kolaylık vardır…) DOSTUM DEDİKİ:Gafletime ver ALLAH ım,acizliğime merhamet et,affet! DEDİN Kİ :feiza ferağte fensab(Öyle ise,işlerinden kurtulunca diğerine başla…) DOSTUM DEDİKİ:SUBHANALLAH,ALLAHUEKBER! DEDİN Kİ :VE İLA RABBİKE FERĞAB(RABBİNE YAKLAŞ!…
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
![]() |
![]() | |||||
Konu | Forum | Son Mesaj Yazan | Cevaplar | Okunma | Son Mesaj Tarihi |
![]() | Şiirler ve Şairler | HakikaT | 0 | 1915 | 07 Mayıs 2011 22:54 |
![]() | Makale ve Köşe Yazıları | talibetün | 3 | 2423 | 07 Mayıs 2011 02:43 |
![]() | Videolar/Slaytlar | 1453- | 2 | 2116 | 06 Mayıs 2011 23:54 |
![]() | Kıssalar-Hikayeler-Nasihatler | HakikaT | 0 | 1883 | 04 Mayıs 2011 12:15 |
![]() | Hadis-i Şerif | kamer34 | 9 | 2690 | 29 Nisan 2011 01:16 |
![]() | Mesaj No:2 |
Durumu: ![]() Medine No : 13076 Üyelik T.:
22 Aralık 2010 | ![]()
emegine yüregine saglık kardeşim
__________________ Yuvasız Kuşa Bile Dal Verip Yuva Kurduran Rabbim...Hakkımızda En Hayırlısı Neyse Bizlere de Onu Nasip Eyle. AMİN.. |
![]() |
![]() | Mesaj No:3 |
04 Ekim 2009 | ![]() BiLmukabiL..Güzel ablam..yorum yapan yüreğine hidayet olsun..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... |
![]() |
![]() | Mesaj No:4 |
Durumu: ![]() Medine No : 4458 Üyelik T.:
19 Ekim 2008 | ![]() [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hakikat kardeşim paylaşımın gerçekden çok maneviyat dolu bu videoyu bende paylaşmak istedim bu maneviyat yüklü şiire yakışacağını düşündüm
__________________ Birbirimize Fikirlerimiz uyuşmasa bile İNSAN olduğumuz için SAYGI duymamız lazım... Ne MUTLU MÜSLÜMANIM DİYENE.... |
![]() |
![]() | Mesaj No:5 | |
04 Ekim 2009 | ![]() Alıntı:
Yaklaşımınız tam manada güzel..Teşekkür ederim düşünceniz için..
__________________ Henüz Resmedilmemis Bir Hüznün Çizgilerini Tasir Suretim... İste Bu Yüzdendir İçten İçe Döküntülerim... | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Kişi okuyor. (0 Üye ve 1 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Sevgili Dost... | Sükutu-Ezber | Sükutu-Ezber | 0 | 26 Temmuz 2020 12:43 |
Dost... | KardelenGül | Güzel Sözler-Deyımler-Nükteler | 1 | 19 Temmuz 2017 11:24 |
Büyük bir 'Dost var | selsebil | Peygamberler(a.s) | 1 | 23 Temmuz 2014 12:23 |
Dost Edinmek... | İslaminesil | Tefsir Çalışmaları | 2 | 23 Nisan 2014 08:44 |
KUR’AN’DA DOST KAVRAMI | FECR | Kur'ân-ı Kerim Genel | 4 | 31 Ekim 2009 23:44 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|